Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Hovenier Veenendaal inhuren

Het inhuren van een hovenier in Veenendaal kan lastig zijn. Er is namelijk enorm veel keuze en welke hovenier is het beste voor de klus? Bij hoveniersbedrijf van de Kraats is die keuze snel gemaakt, zij doen namelijk alles op het gebied van tuinen. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud, alles is mogelijk. 

Hovenier Veenendaal voor tuinontwerp

Bij van de Kraats vind je een hovenier in Veenendaal die niet alleen graag je tuin onderhoud, maar ook de tuin kan ontwerpen en aanleggen. Al vele bedrijven en particulieren hebben gebruik gemaakt van deze diensten. Al vele tuinen zijn door van de Kraats ontworpen en aangelegd en dat altijd met de wensen en ideeën van de klant in gedachten. Zo is iedere tuin toch weer een eigen project geworden en heeft iedere tuin een persoonlijke invulling gekregen. De tuinen worden dan ook door vakmensen ontworpen en aangelegd met behulp van uitstekend materiaal. Alleen de nieuwste technieken en de beste materialen zijn goed genoeg. 

Ontwerpproces

Tijdens het ontwerpproces wordt er eerst op locatie kennis gemaakt. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de ideeën en wensen van de klant in kaart gebracht. Dit zal het uitgangspunt van het ontwerp worden. Uiteraard wordt er wel degelijk rekening gehouden met wat er wel en niet mogelijk is, zodat er geen onverwachtse dingen gebeuren. Vervolgens wordt alles opgemeten en wordt er een ontwerp op papier gemaakt. Als dit ontwerp klaar is, wordt er overlegd met degene van wie de tuin is. Is diegene het eens met het ontwerp, dan wordt er pas overgegaan op de aanleg van de tuin. De ontwerper bij van de Kraats heeft al meer dan tien jaar ervaring en kan de tuin helemaal naar jouw smaak aanpassen. Er wordt ook rekening gehouden met de grondwaarden en de groei van de huidige beplanting. Zo heb je het hele jaar door een mooie tuin. 

Over van de Kraats

Van de Kraats is een hoveniersbedrijf dat gebruik maakt van goed opgeleide hoveniers, nieuwe machines en moderne apparatuur, waarvan een groot deel draait op accustroom. Dat is goed voor het milieu! Neem bij interesse contact op via de website.