Gegrond
Image default
Bedrijven

Blijf gezond door verse vis en vis in blik

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld aan omega 3 en vitamine A, B12 en D. Deze stoffen dragen allemaal op hun eigen manier bij aan uw gezondheid. Omega 3 is belangrijk om hart en bloedvaten gezond te houden en vitamine A is onder andere goed voor de ogen en de huid. Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het centrale zenuwstelsel. Vitamine D is nodig voor sterke botten en tanden en een goede ontwikkeling van de hersenen. Kortom: vis is heel gezond. Daarom wordt er ook aangeraden om minstens twee keer in de week vis te eten. Hierbij maakt het niet uit of u voor verse vis of vis in blik kiest. Vis in blik bevat namelijk, door het snelle inblikken, evenveel voedingsstoffen als verse vis.

Er is altijd een vissoort die u lekker vindt

Vis in blik is in veel varianten verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld zalm, haring, tonijn en makreel in blik. Er is dus altijd een vis die u lekker vindt en u kunt eindeloos variëren met soorten en gerechten. Salades, pasta’s en broodgerechten lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor vis uit blik. Maak het eens klaar en sta versteld van de heerlijke smaak. Bovendien zijn deze maaltijden nog eenvoudig te bereiden ook. Voldoende vis eten wordt zo wel heel gemakkelijk!

Geniet van duurzame vis

Deepblue is in Nederland een bekend merk voor vis in blik. Dit merk verkoopt verschillende vissoorten en heeft oog voor natuur en duurzaamheid. Zo heeft het tonijnfilet in blik met het Fairtrade MSC-certificering. Ook veel andere producten bevatten een duurzaamheidskeurmerk en de tonijn is zelfs dolfijnvriendelijk. Ook let het bedrijf op goede werkomstandigheden en doet het alleen aan legale visserij. Zo kunt u verantwoord genieten van lekkere vis in blik, die gewoon bij uw lokale supermarkt te koop is.

https://deepblue.nu/