Gegrond
Image default
Bedrijven

Aluminium bedrukken met uw eigen tekst en afbeelding

Wist u dat het mogelijk is uw eigen logo of tekst op aluminium te bedrukken? Artisan Printing Service bedrukt metaal en kunststof in allerlei vormen en maten op creatieve wijze geheel naar uw persoonlijke wens. Elk gewenst object van aluminium kan worden bedrukt door middel van geavanceerde druktechnieken en speciale machines. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan displays, aluminium fronten, typeplaten en plaatwerk. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Door het gebruik van twee componenteninkt is het resultaat altijd slijtvast en krasbestendig. U kunt kiezen voor een opdruk in één of meerdere kleuren.

Bedrukken op maat

Artisan Printing Service heeft alle technieken en machinerie in huis om aluminium te bedrukken. Daarbij maakt het niet uit hoe groot het object is en welke vorm het heeft. De machines zijn zodanig aanpasbaar dat zowel grote als kleine objecten bedrukt kunnen worden. Laat bijvoorbeeld uw wijzer- of typeplaten voorzien van uw logo of laat een koekblik of reclamebord van aluminium bedrukken met uw persoonlijke tekst en afbeelding. Door het gebruik van een digitale printer is het zelfs mogelijk aluminium te bedrukken met fotokwaliteit. Zo komt uw logo nog beter tot zijn recht. Hiervoor kan het beste gecoat, geanodiseerd of in kleur gespoten aluminium worden gebruikt voor het mooiste resultaat.

Specialistisch bedrijf

Artisan Printing Service is een bedrijf dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Juist het bedrukken van moeilijke objecten is hun passie. Met een start in de bouw en verkoop van tampondrukmachines, ontwikkelde het bedrijf zich tot specialist in het bedrukken van kunststoffen en metalen objecten. De professionele medewerkers geven u graag advies op maat en spreken de vele mogelijkheden met u door. Op de website vindt u een uitgebreid portfolio en kunt u inspiratie opdoen. Artisan Printing Service kan door jarenlange kennis en ervaring al uw aluminium bedrukken met een schitterend eindresultaat.

https://www.artisan.eu/nl/