Gegrond
Image default
Adverteren

Vazen cadeau doen

Bent u van plan om een van onze vazen cadeau te doen? Wat een goed idee! Een bos bloemen of een plantje stralen veel minder zonder vaas. Daarbij kan de ontvanger het cadeau direct op tafel zetten en hiervan genieten. Het is ook mogelijk om een van hen te vullen met speciale voorwerpen om er een gelegenheidsvaas van te maken. Vul hem bijvoorbeeld met dingen die geschikt zijn voor het voorjaar of het najaar. Of vul hem met spulletjes die te maken hebben met onze feestdagen: paaseieren en kuikens of kerstverlichting rond de kerstdagen? Allemaal onwijs leuk en helemaal met een van onze mooie producten eromheen. Bent u van plan om een van onze decoratieve voorwerpen cadeau te doen? Bekijk dan gauw het assortiment van Flowertools en sla uw slag!

Vazen om cadeau te doen online bestellen

Vazen om cadeau te doen kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Flowertools. Kies een van onze producten van hoge kwaliteit uit en bepaal uw stijl en kleur. Zo vrolijkt u binnen mum van tijd de woning van uw dierbare op. Leuk om cadeau te doen bij een verjaardag, feestje of om beterschap te wensen. Vazen zijn eigenlijk altijd het perfecte cadeau, aangezien het woondecoratie nummer 1 zijn. Kunt u niet langer meer wachten op uw bestelling? Bestel dan nog voor 15:00 in onze webshop en ontvang ze de volgende werkdag in huis.

Vazen om cadeau te doen veilig betalen

Vazen om cadeau te doen wilt u uiteraard veilig betalen. Ook wij zijn op de hoogte van de angst die soms heerst om online aankopen te doen. Wij houden betalen graag veilig en vragen u een van onze betaalmethodes te kiezen, zoals iDeal, afterpay of via een bankoverschrijving. Koopt u voor boven de € 50,- ? Dan betaalt u geen verzendkosten. Dat is echt slim inkopen doen. Wilt u meer garantie? Dan is er ook de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak af te halen, zo betaalt u ook geen verzendkosten en betaalt u ter plekke.

 

 

http://www.flowertools.nl