Zadelkruk en tabouret onderdelen


Posted On mei 30 2015 by

Zadelkruk en tabouret accessoires voordelig online!

Zadelkrukken en tabourets zijn populaire verrijdbare krukken die weinig onderhoud vragen en die bij normaal gebruik voor jarenlang onbezorgd zitplezier zorgen. Deze krukken op wielen worden door professionals in meerdere beroepsgroepen voor veel verschillende doeleinden regelmatig en intensief gebruikt. Het kan dus weleens gebeuren dat een onderdeel van een zadelkruk of tabouret op een gegeven moment kapot gaat of een mankement vertoont. Onze ervaring leert dat de meerderheid van de gebruikers de kruk met het kapotte onderdeel weggooit en een nieuw exemplaar aanschaft.

Zadelkruk en tabouret onderdelen

Tabouret Benelux heeft in dit geval de oplossing. Het is niet langer nodig om direct een nieuwe zadelkruk of tabouret aan te schaffen. Wij zijn gespecialiseerd in accessoires voor alle standaard verrijdbare krukken. De onderdelen zijn van absolute topkwaliteit. Uw zadelkruk of tabouret kan dus na vervanging van het defecte onderdeel weer jaren mee.

Kruk op wielen

Zadelkrukken en tabourets worden tegenwoordig steeds vaker door zowel professionals als in huiselijke omgeving gebruikt. Toch zijn er nog vele die het verschil tussen deze twee verrijdbare krukken niet weten. Vandaar hieronder een korte toelichting over het gebruik en de specifieke eigenschappen van deze krukken.

Ergonomische zadelkruk

De zadelkruk heeft een in het oog springend kenmerk die zich onderscheid van de andere krukken. Dit is namelijk de zitting. Deze heeft de vorm van een zadel (vrijwel gelijk aan een zadel van een paard). Deze ergonomische vormgeving heeft als voordeel dat u min of meer gedwongen wordt om in een natuurlijke en actieve houding te gaan zitten. Deze manier van zitten zorgt ervoor dat uw bekken automatisch in de goede stand gaan staan en doorbloeding van de bovenbenen gegarandeerd is. Een zadelkruk kan dan ook probleemloos intensief en langdurig gebruikt worden. Zadelkrukken zie je vaak op de werkvloer bij schoonheidsspecialisten en kapsters. Tegenwoordig worden ze ook steeds vaker in huis gebruikt. Een zadelkruk is praktisch als men slecht ter been is en toch nog bepaalde huishoudelijke taken wil uitvoeren. Denk hierbij aan strijken of het eten klaar maken.

Comfortabele tabourets

Tabourets onderscheiden zich van een zadelkruk door haar ronde of licht gewelfde zitting. Een tabouret zit comfortabel maar is iets minder geschikt om langdurig en intensief te gebruiken als u snel last heeft van uw nek of rug. Tabourets zie je dan ook vaak in winkels zoals een opticien of in scholen waar hij door leerkrachten wordt gebruikt om even bij een leerling te gaan zitten om iets uit te leggen.

Overeenkomsten van de verrijdbare krukken

Bij zowel een zadelkruk als tabouret kan de zithoogte doormiddel van een gasveer traploos worden ingesteld. Zo bent u altijd van de juiste werkhoogte verzekerd. Hiernaast zijn beide krukken uitgevoerd met een solide voetkruis met vijf tenen. Standaard zijn deze verrijdbare krukken voorzien van soepel lopende zwenkwieltjes waardoor u zich makkelijk al zittend op de werkplek kan verplaatsen.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

 

http://www.tabouretbenelux.com/

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:15 am, by


Written by