Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Laatst was ik op zoek naar lamelparket en vond ik Bax Houthandel. Momenteel ligt namelijk een vloer in mijn nieuwe huis die niet zo mooi meer is. Daarom ben ik van plan om lamelparket te gaan kopen. Maar waar kan ik zo’n houten vloer vinden? Om die vraag beantwoord te krijgen, ben ik gaan zoeken op het internet. En zo vond ik al snel de vloerenwinkel Bax Houthandel.

Lamelparket goedkoop

Ik ben dus gaan zoeken naar lamelparket op het internet. En zo kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar las ik op de website dat lamelparket hartstikke trending is op dit moment! En ook zeker een goede houten vloer. Maar dan moet het wel van multiplex zijn. En dat is bij hen het geval! Op die manier is het kwalitatief hoogwaardig en ook geschikt voor vloerverwarming. Ook dat is een belangrijk punt omdat dat in mijn nieuwe huis ligt. En bij Bax is het voor een hele goedkope prijs omdat ze alles zelf maken in hun eigen fabriek. Ook nog eens met hele brede planken. Maximaal 35 centimeter! Dat zag ik al eerder in een woonmagazine en vond ik er hartstikke mooi uit zien. Ook dat schijnt heel erg van deze tijd te zijn.

Showroom Bax Houthandel

Uiteindelijk zag ik de meest mooie voorbeelden met lamelparket op de website van Bax Houthandel. Maar je ziet het natuurlijk het beste met je eigen ogen, in plaats van op afbeeldingen op het internet. Daarom ben ik naar de showroom gegaan. Daar aangekomen zag ik de lamelparket houten vloeren. Een medewerker schoot mij te hulp en hij legde er nog het een en ander over uit. Ook vroeg hij om hoe mijn woninginrichting eruit gaat zien. Dan kan hij zijn mening geven of dat lamelparket er mooi bij zou passen. En dit bleek inderdaad het geval. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!