Gegrond
Image default
Vervoer en transport

BTC-scooter: een scooter met stijl hoeft niet duur te zijn!

De scooters van BTC-scooter zijn allemaal afkomstig uit één en hetzelfde Nederlandse familiebedrijf. De scooters van dit merk worden geroemd om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook niet zo gek om voor te stellen dat de BTC-scooter een van de bestverkopende scootermerken bij Polderscooter is. In dit artikel stellen wij de scooters van BTC graag nader aan u voor en leggen wij u de mogelijkheden voor die Polderscooter u te bieden heeft, voor de aanschaf van uw eigen BTC-scooter.

Een BTC-scooter van Polderscooter

De BTC-scooter is in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen: er is altijd wel een scooter die bij u en uw wensen past. Of u nu houdt van stoer, retro, klassiek of sportief: BTC-scooter heeft scooters in alle soorten en kleuren. Alle uitvoeringen zijn direct uit voorraad leverbaar: u kunt dus nog dezelfde dag met uw nieuwe BTC-scooter naar huis rijden.

Zoals eerder genoemd staan de scooters van BTC voornamelijk bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U rijdt uw eigen BTC-scooter al vanaf 699 euro. Wanneer uw budget het niet toelaat de gehele aanschaf in één keer te betalen, bieden wij ook de optie tot lease. Voor een vastgesteld bedrag per maand rijdt u uw eigen BTC-scooter. Uiteindelijk kunt u natuurlijk besluiten deze alsnog aan te schaffen.

U krijgt bij aanschaf van de scooter standaard drie jaar motorgarantie, als bewijs van ons vertrouwen in de scooters van BTC. Mocht uw scooter toch onverhoopt iets overkomen dan kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparaties.

Heeft u interesse en wilt u meer weten?

Is een BTC-scooter wellicht iets voor u? In één van onze Polderscooter vestigingen staat ons vriendelijke en deskundige personeel voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zij geven eerlijk advies en samen kunt u de opties bekijken en bespreken.

Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en krijgt u alvast een indruk van ons assortiment scooters. Heeft u vragen voordat u bij ons langskomt? Wij zijn per e-mail en telefonisch te bereiken en staan u graag te woord. Tot ziens bij Polderscooter!