Gegrond
Image default
Aanbiedingen

Muggenlamp kopen; Waar moet je op letten?

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat je ook een muggenlamp wilt kopen wil je natuurlijk ook meteen een van de beste kopen. Om de ideale muggenlamp voor jou uit te kiezen zijn er enkele dingen waar je op moet letten, en deze zullen we nu aan jou vertellen. Lees dus snel verder en kom erachter waar je op moet letten bij het muggenlamp kopen

Met of zonder CO2-uitstoot

De eerste keus die je zult moeten maken is of je wel of geen CO2-uitstoot wilt hebben vanuit je anti muggenlamp. Je hebt namelijk reguliere muggenlampen die alleen met het blauwe uv-licht werken en je hebt de iets prijzigere lampen die ook CO2 uit stoten om de muggen te lokken. De lampen met een goede CO2-uitstoot zijn meestal wel meer effectief dan de lampen zonder deze uitstoot. Het is dus de vraag of je het extra geld ervoor over hebt.

Soort ventilator

Muggenlampen gebruiken vaak een ventilator om muggen die in de buurt van de lamp komen naar binnen te zuigen. Een sterkere ventilator zal dus ook sneller meer muggen naar binnen zuigen en vermoord er dus ook meer. Dit is zeker iets wat je na kunt vragen bij de aanschaf van jouw muggenlamp. Je wilt natuurlijk wel een anti muggenlamp die zoveel muggen als mogelijk naar binnenzuigt en vermoord. Hoe meer muggen er naar binnen worden gezogen hoe minder jou kunnen vervelen in je slaap.

De hoeveelheid UV-A en wattage

Nu gaat het er bij wattage juist om dat je er eentje kiest die juist wat minder wattage heeft, dit scheelt namelijk in de elektriciteitskosten. Het is namelijk het geval dat een lamp met meer wattage helemaal niet meer of sterker licht afgeeft.

UV-A wil je wel wat meer hebben, hoe meer je hiervan hebt hoe meer insecten er naar je lamp zullen worden gelokt. Meer UV-A heb je wanneer er reflectoren in de lamp zitten en het licht dus beter wordt verspreid.

De Cyclone Pro muggenlamp

Wanneer je toch echt geen goede muggenlamp kunt vinden, is het misschien een goed idee om eens naar deze lamp te kijken. Hij kost wel wat meer, let hierop, maar hij is elke cent waard. De Cyclone Pro muggenlamp stoot ook CO2 uit en belooft tot op wel 1000 vierkante meter muggen aan te trekken. Dan is je hele huis in ieder geval vrij van muggen. Ik zou je dus zeker aanraden om deze anti muggenlamp een kans te geven als je eentje wilt die je huis voor jaren muggenvrij houdt.

Nu je weet waar je op moet letten met het kopen van een muggenlamp is het natuurlijk tijd om er naar eentje te gaan zoeken. En als je hier geen zin in hebt kan ik je aanraden om voor de Cyclone pro muggenlamp te gaan, daarmee zit je zeker goed. En anders moet je eerst de keuze maken wat voor muggenlamp je wilt en daarna letten op de ventilator en de hoeveelheid UV-A en wattage.

https://www.cyclonepro.nl/