Gegrond
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor in de horeca

Bedrijfskleding horeca

In de horeca wordt er allerlei verschillende kleding gedragen. Horeca is de afkorting van drie andere woorden namelijk Hotel, Restaurant en Café. Als je van deze drie woorden de eerste twee letters pakt en deze samenvoegt krijg je het woord Horeca.

In deze drie bedrijven worden allerlei verschillende soorten bedrijfskleding gedragen. Zo wordt er in de keuken bijvoorbeeld een koksbuis, koksbroek en koksmuts gedragen. En in de bediening zie je vaak dat er blouses/overhemden, een nette of gewoon een spijkerbroek met een schort of sloof gedragen wordt. ook kan het zo zijn dat de meiden in de bediening een sjaaltje moeten dragen en de heren een stropdas. Bedrijfskleding horeca heeft dus voor iedere functie andere kleding.

Horeca bedrijfskleding

De kleding in de bediening van de horeca kan enorm verschillen in de uitstraling. De uitstraling wordt namelijk mede bepaald door de kleur en materiaal keuze van de kleding die gedragen moet worden. Wil een bedrijf een stoere uitstraling hebben dan kan er gebruik worden gemaakt van de combinatie spijkerstof en een leren schort of sloof. Wil een bedrijf juist een nette uitstraling dan wordt er vaak een kleurencombinatie gemaakt van zwart en wit, dit heeft namelijk een zakelijke uitstraling. Ook worden er dan vaak geen extra toevoegingen aan de kleding aangebracht.

Bedrijfskleding horeca kan op het eerste gezicht best belangrijk zijn, ziet het personeel er slordig uit dan kunnen bezoekers al afhaken en naar de buren lopen omdat deze een nettere uitstraling hebben.

http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/