Gegrond
Image default
Internet marketing

Bouw een carrière op volgens de wetten van Silicon Valley

marketing book

Waar gaat dit boek over?

In een zeer competitieve omgeving worden we gedwongen onze intellectuele capaciteiten, ervaring, vaardigheden en energie te verkopen. Potentiële werkgevers of partners kiezen tussen ons en andere sollicitanten, dus het is belangrijk om een ​​meer winstgevende kandidaat te worden. En ondernemersstrategieën kunnen helpen.

5 belangrijkste ideeën:

De gebruikelijke carrièreladder verandert: de eisen voor werknemers worden groter en bedrijven hebben geen haast om te betalen voor vervolgopleidingen. De groei van arbeidsautomatisering als gevolg van moderne technologie vermindert banen of dwingt mensen om nieuwe vaardigheden te leren. De arbeidsmarkt verandert voortdurend, wat betekent dat we ons moeten aanpassen aan veranderingen om succesvol te zijn.

Onze carrières zouden constant in bètatestfase moeten zijn. Dit betekent dat de ontwikkeling ervan nog niet is voltooid en dat deze moet worden gecorrigeerd, aangepast. We geven toe dat het ‘bugs’ bevat, dat we nieuwe ontwikkelingen en technologieën nodig hebben, dat we ons moeten ontwikkelen en flexibel moeten zijn.

Ondernemers zijn constant op zoek naar nieuwe getalenteerde medewerkers om sterke teams op te bouwen. Om je leven als startup te laten groeien, is het belangrijk om een ​​team van bondgenoten en adviseurs op te bouwen. Mensen zijn een bron van bronnen, informatie, kansen en al het andere, dus ze kunnen niet worden verwaarloosd.

Het succes van de beste ondernemers wordt soms sterk beïnvloed door … nieuwsgierigheid. Waar anderen problemen zien, zien ondernemers kansen.

Waar anderen klagen, zoeken ondernemers de oorzaak van het probleem.

Gewoon op de bank liggen zal waarschijnlijk geen geweldige carrièremogelijkheden tegenkomen – gewoon iets doen, rondlopen, creëert situaties waarin mensen, plaatsen en ideeën ‘reageren’ en er ontstaan ​​nieuwe kansen.

“Risico” in de context van loopbaanontwikkeling zijn de negatieve gevolgen van een actie of beslissing, en ze zijn zeer waarschijnlijk. Daarom kunnen risicovolle situaties situaties worden genoemd waarin het risiconiveau een bepaalde drempel overschrijdt. Door redelijke risico’s te nemen, kunt u profiteren van de kansen die andere mensen missen. En juist vanwege de constante aanwezigheid van risico’s moeten we goed doordachte plannen hebben.

Ontwikkel constant. Beklim de carrièreladder.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop