Gegrond
Image default
Geschenken

Papieren tassen als duurzame of juist luxe verpakking

Papieren tassen als verpakkingsmateriaal zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens leuk om te gebruiken. Zo zijn ze sterk, veelzijdig inzetbaar en kunt u ze aan laten passen op uw huisstijl middels een aantrekkelijke vormgeving. Ook is een papieren draagtas een stukje service, want deze kunt u nog steeds gratis aanbieden aan uw klanten.

 

Een milieuvriendelijke tas

Veel winkels willen ondanks het beleid dat er betaald moet worden voor plastic tassen, toch een gratis tas blijven aanbieden aan hun klanten. Een papieren tas is dan een uitstekende oplossing. Zeker wanneer u zelf ook graag een steentje bijdraagt aan een duurzame samenleving. En eigenlijk zien die papieren tassen er toch net wat luxer uit dan een plastic variant. Zo bent u als onderneming milieubewust bezig, terwijl u tegelijkertijd zorgt voor een hoogwaardige klantervaring.

Voordelen van papieren tassen

Door uw papieren tassen een unieke uitstraling te geven, kan de klant deze hergebruiken als draagtas. Leuk voor de klant, goed voor het milieu en fijn voor uw bedrijf als extra reclame. Want alleen al op de dag dat de klant uw winkel uit loopt met de papieren tas, zal hij of zij vele mensen passeren met uw logo aan de arm. Wordt deze draagtas vervolgens hergebruikt, dan profiteert u van gratis reclame en heeft u een goede service verleent aan een tevreden klant.

Een papieren tas als goodiebag of cadeautas

Van voordeeldrogist tot luxe schoenenzaak: papieren tassen zijn voor ieder bedrijf inzetbaar. Ze kunnen uitstekend aangepast worden in formaat, stevigheid en uitstraling en kunnen naast draagtas als goodiebag of cadeautas dienstdoen. Voor de vormgeving kunt u denken aan uw logo, een speels patroon, glanzende of juist matte afwerkingen, een grappige opdruk of een lint als hengsel. Ook een foto opdruk met uw bedrijfsnaam of logo erover is mogelijk.

Stevigere tassen hebben een draaggewicht van zo’n 2 kg. En ook wanneer u net met uw bedrijf bent begonnen of voordelige artikelen verkoopt, kunnen papieren draagtassen zonder opdruk of in een minimalistische stijl heel budgetvriendelijk geleverd worden. Bent u een bedrijf met een duurzame instelling, dan hebben de naturel bruine draagtassen van papier een mooie natuurlijke uitstraling. Wat voor bedrijf u ook heeft: een papieren tas past bij iedere onderneming.