Gegrond
Image default
Geschenken

Een prachtige foto op dibond als geschenk?

Kunst wordt steeds betaalbaarder en je ziet kunst dan ook in meer in meer interieurs opduiken. Wil je wat origineler uit de hoek komen dan met de standaard canvassen, dan heeft canvaswinkel.nl zeker wat voor jou. Een ruime keuze aan foto’s van topkwaliteit, die volledig op maat, netjes aan je deur worden afgeleverd.

Het is bij canvaswinkel.nl ook mogelijk om je foto op dibond te bestellen. Dit is het materiaal waar professionele fotografen en galerijen gretig gebruik van maken om hun foto’s optimaal voor te stellen. Een foto op dibond heeft dan ook een geweldige uitstraling, past in elk in modern interieur en gaat jaren mee. De 2 lagen aluminium met een zwarte tussenlaag doen foto’s op dibond er ontzettend strak uitzien. Foto’s op dibond vervormen niet, zijn makkelijk in onderhoud en waterbestendig. Zelfs in de badkamer kan je ermee aan de slag. Ben je toch geen fan van foto’s op dibond, niet getreurd, net zo makkelijk bestel je zelfklevende foto’s of een foto op plexiglas bij canvaswinkel.nl.

Kies uit meer dan 5000 foto’s voor op dibond

Bij canvaswinkel.nl hoef je niet tevreden te zijn met enkele standaard foto’s. Voor je foto op dibond heb je de keuze uit meer dan 5000 foto’s. Allemaal van topkwaliteit en netjes opgedeeld in verschillende rubrieken. Daar ben je vast wel even zoet mee. Ben je zelf fotograaf of heb je zelf een aantal leuke beelden, dan laat je deze net zo makkelijk op dibond drukken. Zo haal je een uniek kunstwerk in huis, een werkje dat niemand anders heeft hangen.

Dibond : topkwaliteit op maat

Ja, dat lees je goed. Bij canvaswinkel.nl zijn er geen vaste formaten. Je geeft de gewenste afmeting van je foto op dibond online in en canvaswinkel.nl drukt deze helemaal op maat. Tot een formaat van 290 x 104 cm, kan je bij canvaswinkel.nl terecht. Groot of klein, elke foto wordt met de grootst mogelijke zorg gedrukt en topkwaliteit is dan ook gegarandeerd. Het bestellen is een fluitje van een cent en binnen de week hangt je foto op dibond aan je muur te schitteren. Veel makkelijker kunnen ze het bij canvaswinkel.nl niet maken.

De referentie in foto’s op dibond

Al heel wat jaren is canvaswinkel.nl de referentie als het op canvassen en gepersonaliseerde foto’s aankomt. Ook foto’s op dibond voorzien ze al heel wat jaren en tot grote tevredenheid van heel wat klanten. Lees rustig de reacties van klanten op de site. Canvaswinkel.nl werd ook al door verschillende televisieprogramma’s ontdekt en de foto’s worden dan ook geregeld in interieurprogramma’s gebruikt. Neem vandaag nog een kijkje op de site, bestel je foto op dibond en geniet van de uitmuntende kwaliteit. Een uniek pareltje op maat, we zien het IKEA zo snel nog niet doen.

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-dibond/