Gegrond
Image default
Eten en drinken

Heel Lelystad regelt hier hun catering

De beste lekkernijen van Lelystad bestel je bij Happie. Via ons eenvoudige bestelsysteem is een boeking zonder moeite geplaatst. Via onze samenwerkingen in heel het land kan Happie uw producten bezorgen in elke stad. Fingerfood, diners, BBQ?s, lunches, high tea?s, drankenpakketten leveren wij op het werk of thuis in Lelystad. Al uw catering leveren onze cateraars in ecologische verpakkingen. Op die manier is uw bestelling niet bezwarend voor ons milieu. Happie in Lelystad en al zijn collega?s zijn H.A.C.C.P. gecertificeerd. Zo is iedere klant gegarandeerd van een goede bezorging en catering. Happie Catering in Lelystad is te vragen voor uiteenlopende type evenets. Bruiloften, afscheidsfeesten, werk gerelateerde evenementen, verjaardagen, of zelfs familie-uitjes. 

Diverse soorten producten aanwezig

Wanneer u authentieke en feestelijke hapjes wilt boeken zit u op uw plek in onze winkel. Van originele canapÈs, tot de meest culinaire snacks, zoals sweet patato bites. Het assortiment van Happie Delivery in Lelystad is erg groot. op die manier zorgt u dat de aanwezigen altijd iets nuttigen dat in hun smaak valt. Zo werkt het ook met onze avond gerechten; heel veel keuzes! Lukt het u niet het ideale arrangement te vinden? Dan maken wij uw bestelling vanzelfsprekend geheel naar uw wens! Ook een barbecue feestje regelen in Lelystad gaat super simpel. U mag er zelfs voor kiezen om een echte BBQ topper u te laten assisteren op locatie. Die zal de BBQ voorbereiden, de gerechten tot in de puntjes te bakken en serveren, na de bijeenkomst de locatie schoonmaken, en zelfs alles afwassen.

Deze orginele catering is nog nergens te zien

Zelf in de crisistijd van corona kan Happie een orginele catering voor u regelen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Gezellig genieten van het park en van vrienden en collega’s. Happie is 7 dagen in de week te contacteren via mal, chat of telefoon. Wanneer u voorstel op maat vraagt, ontvangt u deze dezelfde dag. Dat is de service van Happie in Lelystad.