Gegrond
Image default
Eten en drinken

Geniet van een heerlijke maaltijd in dit burger restaurant

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijke burgers kunt eten? Zet dan Antonio’s Eethuys bovenaan uw lijstje, want in dit restaurant begrijpen ze als geen ander hoe ze de beste burgers moeten maken. Stap binnen bij dit restaurant in Spakenburg en het water loopt al direct over uw lippen. Neem plaats aan een van de tafels en open de menukaart. U ontdekt al snel dat u tussen uiteenlopende burgers kunt kiezen. De keuze is reuze! Hierdoor is Antonio’s Eethuys geschikt voor iedereen. Ook de sfeer speelt een belangrijke rol in dit restaurant. Het is gezellig en intiem ingericht, waardoor u gegarandeerd een aangenaam etentje heeft.

Welke hamburger kiest u?

Bij Antonio’s Eethuys kunt u uit meer dan tien verschillende hamburgers kiezen, die allemaal even lekker zijn. Voor welke hamburger gaat u? Waar uw keuze ook naar uitgaat, u zult er geheid uw vingers bij aflikken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke burger met verse ingrediënten. Of gaat uw voorkeur misschien meer uit naar een burger met onverwachte smaken? Ook dat is mogelijk in dit restaurant. De uiteenlopende keuzes in combinatie met de intieme sfeer maken dat dit restaurant een van de beste burger restaurants in de omgeving van Spakenburg is.

Combineer uw bezoek met een leuke wandeling

Na een heerlijke wandeling is de waardering voor een stevige burger in een gezellig restaurant waarschijnlijk nog groter. In Spakenburg kunt u uitstekend wandelen. Dit mooie vissersdorp heeft van alles te bieden. U kunt hier heerlijk rondstruinen met uw gezin of vrienden. Na afloop van de wandeling neemt u plaats in Antonio’s Eethuys om te genieten van de beste burgers van de omgeving. De burgers worden helemaal zelf gemaakt en gebakken in een houtskooloven. Of u nu een klassieke burger wilt of een burger met truffel en Parmezaanse kaas; u zult hoe dan ook genieten van uw diner in dit restaurant.

http://www.antonios-spakenburg.nl/