Gegrond
Image default
Bloemen

De mooiste kamerplanten via een online shop kopen

Kan uw woonkamer of bedrijfshal wel wat extra kleur gebruiken? Dan is het wellicht fijn om een paar kamerplanten neer te zetten! Volgens onderzoek van het TNO helpen planten namelijk bij herstel van vermoeidheids- en gezondheidsklachten. Ideaal om dus in de kantoorruimte neer te zetten of om de woonkamer op te vrolijken. Kies een plantsoort op basis van uw inrichting. Een modern interieur vraagt wellicht om een meer speciale plant zoals de bonsai of de aphelandra. In een huis wat meer rustiek aanvoelt, staan orchideeën prachtig. Heeft u geen groene vingers? Kies dan voor een kamerplantsoort die weinig onderhoud nodig heeft, zoals de cactus.

Hoeveel kamerplanten zijn nodig om de positieve effecten te behalen?

Het onderzoek van het TNO geeft aan dat er een plant per 12 m2 of een plant per medewerker het beste resultaat heeft. Een grotere verzameling met kamerplanten zou namelijk een negatief effect hebben. Bij FloraStore vindt u groene aankleding voor uw bedrijf of huis van de beste kwaliteit. De kamerplanten die u in de online shop van deze specialist kunt kopen, zijn verdeeld in categorieën zodat u eenvoudig kunt zien welke plant bij u past. Wilt u graag bloemen in uw planten, dan bekijkt u de categorie ‘bloeiende planten’. Als u een woning of kantoor heeft waar weinig direct zonlicht valt, dan kiest u in de online shop het beste voor het kopen van kamerplanten die goed gedijen in de schaduw. U ziet, voor iedere plantenliefhebber is er een passende groene vriend te vinden.

Ontvang uw groene vrienden binnen twee werkdagen

In de online shop van FloraStore geniet u van gratis verzending boven de € 50,- als u kamerplanten gaat kopen. Heeft u de bestelling geplaatst? Dan krijgt u de planten binnen twee werkdagen geleverd, vers van de kwekers. Het grote voordeel is dat u zelf niet met zware planten hoeft te slepen vanaf het tuincentrum.

https://www.florastore.com/nl/