Gegrond
Image default
Dienstverlening

Bij een makelaar vindt u uw droomhuis in Hilversum

Wanneer u wilt verhuizen naar Hilversum of omgeving kunt u het beste bij een professionele makelaar aankloppen. Het makelaarskantoor van Dorenbosch|Rasch Makelaars bevindt zich in Hilversum en kan u daarom uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar een nieuwe woning in deze stad. Zij kennen het lokale aanbod als geen ander en hebben dan ook altijd vele uiteenlopende woningen te koop staan.

Ontdek de unieke dienstverlening van dit makelaarskantoor

Met meer dan vijftien jaar ervaring biedt Dorenbosch|Rasch Makelaars een full service dienstverlening. Zo kunt u voor het verkopen van uw huidige woning bij hen terecht, maar ook voor het vinden van een nieuwe woning. De zoektocht naar een geschikte woning is erg ingewikkeld, zeker als u dit helemaal zelf moet doen. Met hun uitgebreide kennis over de actuele woningmarkt in Hilversum kan deze makelaar u uitstekend helpen. Bovendien kennen ze Hilversum en het gebied daaromheen als geen ander. Wilt u in de drukke binnenstad wonen? Of zoekt een huis dat meer is omgeven door natuur? U vertelt uw wensen aan de makelaars en zij zoeken uw droomhuis voor u uit. Hebben jullie samen de woning gevonden waar u al tijden van droomt? Dan houdt de service uiteraard nog niet op. U wordt namelijk ook gedurende het gehele aankoopproces begeleid en ondersteund.

De uiteenlopende diensten waar u gebruik van kunt maken

Wilt u geen woning kopen, maar bent u op zoek naar een huurhuis? Ook dan staan de medewerkers van Dorenbosch|Rasch Makelaars klaar voor u. Bovendien kunt u hen inschakelen voor taxaties, het toetsen van WOZ-beschikkingen en voor Expat relocation service. Waar u dit bedrijf ook voor inschakelt; alles wordt op maat gedaan en is zeer uitgebreid. U ontvangt een persoonlijk en helder advies van de makelaar die bekend staat om de slagvaardige mentaliteit en de frisse blik op de woningmarkt in Hilversum. Is die droomwoning die te koop of te huur staat binnenkort van u?