Gegrond
Image default
Eten en drinken

Een sfeervol restaurant met hotel in Uden

Zoek je een gezellig restaurant met hotel in Uden om als uitvalsbasis te gebruiken voor een weekendje of misschien zelfs een midweek weg? Dan ben je bij Jambon aan het juiste adres. Dit gezellige hotel met restaurant serveert heerlijk eten waar zowel visliefhebbers als vleesliefhebbers en vegetariërs van zullen genieten. De hotelkamers zijn net als het restaurant sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het restaurant met hotel combineert dan ook Brabantse gezelligheid met een goede sfeer en uitstekende bediening. Het zal je tijdens je verblijf dan ook aan niets ontbreken.

Vier jouw feest bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden

Heb je iets te vieren, zoals een huwelijksjubileum of een verjaardag? Ook dan kun je bij Jambon uitstekend terecht. Het is namelijk ook een goede locatie voor zaalverhuur in Uden. Je hebt er de keuze uit een private dining ruimte waar plaats is voor 50 man of een zaal met ruimte voor 130 personen. Er is dus zeker genoeg ruimte voor jou en je gezelschap. Kies je voor de grote zaal? Dan heb je ook meteen een bar in de buurt. Maar welke zaal je ook kiest bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden: je profiteert sowieso van uitstekende service en een sfeervolle inrichting. Je feest zal zeker een succes worden.

Bespreek de mogelijkheden of plaats een reservering

Wil je een hotelkamer boeken of een tafeltje reserveren in het sfeervolle restaurant van Jambon? Neem dan gerust contact met het bedrijf op om een reservering te doen. Ook wanneer je interesse hebt in zaalverhuur in Uden, kun je het best contact met hen opnemen. De vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden, de beschikbaarheid en de verschillende arrangementen. Naast de zaalverhuur kunnen ze bijvoorbeeld ook de catering voor jouw feest regelen. Zo wordt je helemaal ontzorgt en geniet je nog meer van je feest.