Gegrond
Image default
Eten en drinken

Een nieuwe manier van koken met de Dutch oven BBQ

Bij Outdoor Outfitter schaf je een Dutch oven BBQ aan waarin je allerlei verschillende maaltijden bereidt. De mogelijkheden van dit veelzijdige product zijn eindeloos. Je gebruikt de Dutch oven BBQ als pan op open vuur, tussen hete kolen of op de barbecue. Perfectioneer al jouw favoriete gerechten door te experimenteren met deze gietijzeren kookpot. Iedere bereidingswijze zorgt voor een andere smaakbeleving. Kies jij voor stoven, grillen, frituren of bakken? Ontdek alle mogelijkheden en ben altijd verzekerd van een overheerlijke maaltijd. De Dutch oven BBQ heeft dikke wanden en houdt dankzij het gietijzeren materiaal goed zijn warmte vast. Dit maakt hem ook ideaal voor broodbakkers!

Shop jouw barbecuebenodigdheden en accessoires bij mekaar

Maak jouw maaltijden klaar in de Dutch oven BBQ, in een rookoven of op een Smoker barbecue. Jij kiest jouw bereidingswijze voor een unieke smaakbeleving, of je nu kiest voor vis, vlees of groenten. Bij Outdoor Outfitter koop je niet alleen kwalitatief hoogwaardig kookgerei voor buiten, maar ook de accessoires schaf je hier aan. Denk aan veiligheidsaccessoires en aan spullen die je gebruikt voor het onderhoud van jouw materialen. In het assortiment van deze expert vind je onder andere hittebestendige handschoenen, handige tafeltjes, dekselhaken en reinigingssponzen. Wil je morgen al genieten van een heerlijke maaltijd? Bestel jouw favorieten vóór 15.00 uur en je hebt jouw pakket de volgende dag al in huis.

Ontdek de wereld van traditioneel en bourgondisch koken

Outdoor Outfitter helpt jou graag verder als je nog vragen hebt en geeft jou persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je de juiste producten aanschaft die passen bij jouw levensstijl. Je hebt ook de mogelijkheid om meer te ontdekken over de diensten van dit bedrijf. Hiervoor meld je jezelf aan voor één van hun workshops of voor een heerlijke drankproeverij met bijpassende hapjes. De koks van deze professional komen ook graag bij je thuis in de tuin koken als je een evenement hebt! Ontdek daarom gerust wat zij zoal voor je kunnen betekenen.