Gegrond
Image default
Bedrijven

Top 5 verhuistips

Als u van plan bent om te verhuizen zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken. Verhuizen is een grootte klus voor de eest mensen en een foutje is al snel gemaakt. Met deze top 5 handige tips kunnen een paar fouten voorkomen worden.

1 Maak een checklist

Als u gaat verhuizen heeft u een hele waslijst aan dingen die u nog moet doen tot de dag van verhuizing of zelfs erna. Hierbij is het van belang dat u niks vergeet en dat alles soepel verloopt. Daarom is het handig om een checklist te maken van alle taken die bij de grote verhuizing komen kijken.

2 Uw meubilair

Wat dacht u van alle meubels zoals banken, tafels en kasten? Hier hebben de meeste verhuisbedrijven al een oplossing voor zoals verhuisbedrijf amstelveen. Verhuisbedrijf amstelveen zijn meesters in het demonteren en monteren van u spullen. Op oude locatie demonteren zij al u meubels waarna ze alles weer op de nieuwelocatie monteren.

3 Dozen nummeren of een naam geven

Nadat u alle verhuisdozen heeft verpakt is het handig om de dozen een naam te geven of te nummeren. Schrijf op de dozen wat erin zit of wat de inhoud betreft. Zo kunt u gemakkelijk en snel al uw spullen uitpakken.

4 Bescherm breekbare spullen

Verpak glazen, kopjes en borden met bubbeltjesplastic of kranten en papieren. Gebruik desnoods kleren of handdoeken om ze te beschermen tegen schokken en stoten. Leg de zware spullen zoals borden onder in de verhuisdoos. Ook is het handig om op de doos te markeren dat het breekbare spullen bevat.

5 Brandbare goederen

Brandbare of licht ontvlambare goederen dienen niet ingepakt te worden! Deze spullen kunt u het beste apart houden. Een verandering in de temperatuur kan een lekkage met explosie tot gevolg hebben. Nou is dit risico klein, maar zeker geen risico dat u wilt lopen.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-amstelveen/