Gegrond
Image default
Bedrijven

Kartonnen displays voor je winkel

Kartonnen displays komen in allerlei verschillende maten, vormen en kleuren. Er zit tegenwoordig erg veel variatie in kartonnen displays. Het grootste verschil zit hem vaak in de breedte, hoogte en vorm van het display. Een kartonnen display is vrij eenvoudig op te zetten en af te breken, hierdoor kan je hem ook gemakkelijk opbergen. Door dit gemak kan je gemakkelijk na of voor elke promotie de kartonnen display opzetten of opbergen. Een kartonnen display is vaak gemaakt van gerecycled karton, waardoor het milieuvriendelijk is en goedkoop. Hieronder lees je meer over deze displays en wat je er mee kan. Lees dus snel verder!

Personaliseer je kartonnen displays

Kartonnen displays zijn volledig te personaliseren naar jouw wensen. Je kan samen met een bedrijf overleggen over wat je precies wilt en hoe de kartonnen display eruit komt te zien. Zo kan je de hoogte, vorm, kleur en het bedrukken laten personaliseren zoals je zelf wilt. Je kan er ook tekst en of je logo op laten bedrukken. De mogelijkheden om de kartonnen displays te laten bedrukken zijn eindeloos. Je kan de displays zelfs in een bepaalde vorm laten maken, zodat het precies past bij het product wat je wilt benadrukken.

Meer verkoop

Door kartonnen displays goed in te zetten kan je meer verkoop verwezenlijken. Door een kartonnen displays op een bepaalde plek te zetten met producten die je onder de aandacht wil brengen. Door dit goed te doen kan je ervoor zorgen dat je meer verkoopt. Je kan bijvoorbeeld een kartonnen display bij de kassa neer zetten om impuls aankopen te triggeren. Je kan een kartonnen display ook in een gangpad zetten om het product net wet meer aandacht te geven.

https://endlessbranding.com/karton-display/