Gegrond
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Zwolle

Uw mogelijkheden bij het verkopen van uw huis in Zwolle

U kunt kiezen uit duizenden verschillende makelaars als u uw huis wilt verkopen. Hierdoor lijkt het verkopen van uw huis al een grote vermoeiende taak, want welke makelaar is het beste. Elke makelaar zegt dat ze het hoogste bod uit de koper kunnen halen en dat zij de goedkoopste zijn. Bij een makelaar verkoopt u uw huis aan een particulier en kan het maanden duren voordat uw huis is verkocht. Na verkoop van uw huis kunt ook nog een percentage van de verkoopprijs aftikken aan de verkoopmakelaar. U zult zich afvragen of er geen andere manier is om zonder zorgen en kosten uw huis te verkopen. Dat kan! Verkoop uw huis via een vastgoedbedrijf zoals Sons Real Estate

 

Vastgoedbedrijven

Uw huis verkopen hoeft niet per se met een verkoopmakelaar. In de afgelopen jaren zijn veel vastgoedbedrijven ontstaan die uw huis kunnen opkopen en verkopen aan beleggers. Een vastgoedbedrijf is een bemiddelaar tussen de particulier en de belegger en ze staan met allebei direct in contact. 

  • Snel verkocht

Een vastgoedbedrijf koopt veel huizen op, omdat er altijd wel een belegger geïnteresseerd is het huis. Een belegger wil snel handelen en wilt zo snel mogelijk genieten van de opbrengsten van uw huis, dus uw huis kan snel verkocht worden. U kunt uw huis verkopen binnen één week als u dat wilt. 

  • Hoog bod

Een vastgoedbedrijf kijkt niet naar de waarde van het huis op het huidige moment maar naar de potentie van het huis. Het huis moet geschikt zijn voor verhuur, want een belegger gaat meestal het huis verhuren aan huurders. Bij een vastgoedbedrijf is een oud huis of een huis met gebreken geen probleem, omdat een huis eerst wordt opgeknapt voordat het naar de belegger gaat. U krijgt een bod op uw huis op basis van het rendement van uw huis als het verhuurt zou worden. 

  • Zonder makelaarskosten

Bij een verkoopmakelaar heeft u te maken met verschillende kosten voor het verkopen van uw huis zoals de advertentie op funda, professionele foto’s laten maken en de makelaarskosten. Bij een vastgoedbedrijf hoeft u dit soort kosten niet te betalen en liggen andere kosten bij de belegger. 

 

Zonder kosten en zorgen

U leest het goed. Als u uw huis verkoopt via een vastgoedbedrijf kunt u uw huis snel verkopen zonder zorgen en hoge kosten. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf gevestigd in Den Haag die landelijk actief is. Als u uw huis wilt verkopen zonder stress kunt u terecht bij Sons Real Estate en u kunt binnen één week bij de notaris het verkoopcontract ondertekenen. 

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-zwolle/