Gegrond
Image default
Bedrijven

Goede service tijdens het aanschaffen van een steiger

Heb je een steiger nodig voor een nieuw bouwproject? Dan kun je bij Steigerdeals een goede steiger aanschaffen met de juiste en fijne service. Wanneer je een steiger gaat kopen is het belangrijk dat je weet welke steiger je nodig hebt en hoe de steiger eruit komt te zien. Steigerdeals kan je helpen met het uitzoeken van de juiste steiger voor de klus die jij gaat uitvoeren. Wanneer je een steiger gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder schrijf ik een aantal van die dingen op.

Welke steiger heb ik nodig.

Wanneer je een bepaalde klus moet uitvoeren waarvoor je een steiger nodig hebt, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke steiger je precies nodig hebt. Je kunt aan de volgende dingen denken:

  • Is het een steiger voor binnen of buiten?

  • Waarvoor gebruik je de steiger?

  • Hoe hoog moet de steiger zijn?

  • Hoe vaak wordt de steiger gebruikt?

Heb ik een kamer of rolsteiger nodig?

Een kamersteiger kun je makkelijk vervoeren doordat deze in en uit te vouwen is. Deze steiger wordt gebruikt voor schilderwerk, kozijnranden schoonmaken of stukadoorswerk. Een kamersteiger is meestal tot 250 centimeter hoog en maakt het daarom makkelijk voor werk dat binnen wordt gedaan. Een kamersteiger gebruik je dus wanneer het een kleinere klus is en wanneer er op meerdere plekken gewerkt moet worden.

Een rolsteiger is daarentegen te gebruiken voor klossen die buitenshuis gedaan moeten worden. De rolsteigers zijn ook makkelijk te verplaatsen en kunnen gebruikt worden voor klussen die van 2 tot 14 meter hoog gaan. De rolsteigers zijn van aluminium gemaakt en dat maakt het makkelijk om ze te verplaatsen doordat aluminium heel licht is. Verankering is verplicht als de werkruimte hoger is dan 8 meter. 

Dit zijn de belangrijkste dingen om erachter te kunnen komen welke steiger je nodig heb, kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met Steigerdeals.