Gegrond
Image default
Hobby en vrije tijd

Reserveer nu bij deze groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Gelderland waar u een uitje vol met leuke groepsactiviteiten kunt organiseren voor u en uw gezelschap? Reserveer in dat geval eens bij De Westernboerderij. Deze specialisten bieden diverse activiteiten aan waardoor er altijd een uitje samen te stellen is waar iedereen in uw gezelschap van geniet. Gaat u bijvoorbeeld op pad met een groepje raceliefhebbers? Kies er dan voor om een rondje te gaan racen in een quad op de racebaan van deze specialisten. Het is de ideale manier om te achterhalen wie van uw gezelschap de beste coureur is. Wilt u niet weten wie de beste coureur is, maar wel wie de beste scherpschutter is? Ga dan de uitdaging van perslucht schieten of boogschieten aan. Er is geen leukere manier om samen met elkaar de strijd aan te gaan dan bij deze groepsaccommodatie in Gelderland.

Besluit om te overnachten

Indien u niet genoeg heeft aan de beschikbare leuke groepsactiviteiten, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. U overnacht in dat geval in een mooie tipi die van alle gemakken is voorzien. Hier staan bijvoorbeeld bedden in, een koelkast en een verwarming. U hoeft enkel een kussen en slaapzak mee te nemen om te overnachten in deze accommodatie. Wanneer u besluit om bij De Westernboerderij te blijven slapen, komt u écht dicht bij de natuur. U geniet voor het slapengaan namelijk van een prachtig kampvuur, waarna u midden in de natuur gaat slapen. Dit is een unieke ervaring die u zeker niet wilt missen.

Neem contact op met deze specialisten

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van de leuke groepsactiviteiten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland? Reserveer dan direct door contact op te nemen met de ervaren medewerkers van De Westernboerderij. Zij staan u graag te woord, zodat u een arrangement samen kunt stellen dat exact aansluit op uw wensen.