Gegrond
Image default
Bedrijven

Een sfeervolle toevoeging aan je interieur

Veel mensen vinden het leuk om af en toe wat te veranderen aan hun interieur, een leuke manier om dit te doen is het decoreren met verschillende woonaccessoiresBijvoorbeeld kussens, kussens zijn er in verschillende soorten en maten, een manier om te variëren wanneer je daar zin in hebt. 

Bij het decoreren met kussens zijn er verschillende dingen waar je op kan letten. Bijvoorbeeld de hoeveelheid kussens. Je moet er wel voor zorgen dat het comfortabel blijft om te zitten, leg op een kleine bank minder kussens neer dan op een grote bank. Zorg ervoor dat het niet teveel wordt zodat het comfortabel blijft. 

Let ook goed op de grootte van de kussens. Zorg ervoor dat het formaat van de kussens goed past bij de plek waar je ze plaatst. Op je bed is het beter om voor een groter formaat kussen te kiezen. Op de bank kan je beter voor een gemiddeld formaat gaan en dit afwisselen met kleinere kussens. 

Maak ook gebruik van verschillende vormen kussens. Vierkante en rechthoekige kussen zijn de klassieke vormen waar vaak voor gekozen wordt. Je kunt voor de originaliteit ook voor een rond kussen gaan of kleine kussen voor grotere kussens plaatsen om meer dynamiek te creëren 

Kussens zijn er in verschillende soorten en maten, maar ook het gebruiken van verschillende kussenhoesjes geeft meer sfeer aan je interieur. Hierbij kun je gaan voor kussenhoesjes die vlak bij elkaar liggen in de kleurencirkel maar ook voor verschillende motieven en structuren. Ook kun je een printje zoals streepjes of bloemetjes combineren met een effenkussen met een kleur die terug te vinden is in de print. Kies niet voor te veel verschillende kleuren om de rust te behouden. Als het aankomt op de decoratie hebben kussens heel veel impact, een manier om moeiteloos je interieur aan te passen. 

http://nouvez.nl