Gegrond
Image default
Bedrijven

Een nieuw tuinhuis in uw tuin

U heeft uw tuin recent opnieuw opgeknapt, maar er mist nog altijd een tuinhuis. Een tuinhuis zorgt ervoor dat uw tuin er aangekleed uitziet, maar is daarnaast ook nog eens functioneel. Uw tuinhuis kan bijvoorbeeld een overkapping hebben, zodat u dit in de zomer ook kunt gebruiken als terras. Uw tuinhuis kan ook dienen als opberghokje voor uw tuinspullen of zelfs als werkplek. Het tuinhuis kan op maat gemaakt worden, zodat deze altijd in uw tuin past. Kortom: een tuinhuis kan voor meerdere dingen dienen en past in iedere tuin.

 

Eiken

Er bestaan meerdere materialen waarvan uw tuinhuis gemaakt kan worden. Een van die materialen is eiken. Dit is een van de meest gebruikte houtsoorten voor tuinhuizen. Eikenhout geeft uw tuinhuis een natuurlijke uitstraling. Bij eikenhout is het wel zo dat u het hout moet behandelen, anders wordt het op den duur grijzer. Als u een eiken tuinhuis goed onderhoud dan kan deze tot wel 25 jaar meegaan.

 

Douglas

Ook douglas is een van de meest gebruikte houtsoorten voor tuinhuizen. Dit hout wordt gezaagd uit de douglas spar. Als u het tuinhuis zo lang mogelijk mooi wil houden is het ook hier aan te raden om het hout te behandelen. Douglas is echter ook mooi als het hout vergrijst, dus hier kunt u ook voor kiezen.

 

Op maat

Een tuinhuis van eiken of douglas kunt u op maat laten maken. Een tuinhuis op maat is natuurlijk heel fijn. Zoals eerder genoemd past het tuinhuis op deze manier in iedere tuin, dus ook in die van u. Een tuinhuis op maat kan gemaakt worden en kan helemaal worden aangepast op uw wensen. Zo kunt u genieten van een overkapping, een opberghokje of zelfs een kleine werkplek. Uw opgeknapte tuin is na het plaatsen van een tuinhuis op maat dan ook eindelijk helemaal af. 

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/