Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

Monteur meet- & regeltechniek

Monteur meet- & regeltechniek

Functieomschrijving

In de functie van technicus meet- & regeltechniek ben je met je collega ’s aansprakelijk voor alle meet & regeltechnische werkzaamheden aan constructie gebonden installaties. Zo monteer je bijeen met je collega ’s de volledige meet en regelinstallatie waarbij je niet dolletjes de regeltechnische componenten aanlegt maar ook de bekabeling verzorgt en de installatie integraal afmonteert. Zijn er ondersteunende constructies nodig dan kronkel je ook daar je hand niet voor om. Je ondersteunt de inbedrijfsteller bij de hardware check en het inbedrijfstellen van de installaties. Uiteraard houd je bij al je werkzaamheden de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsprocedures van engie en de afnemer nauwlettend in de gaten.

Functie-eisen

Om techneut meet- & regeltechniek bij engie te wordt, beschik je over een afgeronde elektrotechnische vooropleiding op tenminste niveau 3, bijvoorbeeld embi ( eerste techneut elektrische bedrijfsinstallaties ) bij voorkeur aanvullende met vakgerichte cursussen of opleidingen. Je hebt al enkele jaren ervaring als techneut te het specialisme meet en regeltechniek.

Daarnaast beschik je over vol vca en nen 3140. Meet en regelsystemen en gebouw gebonden installaties hebben voor jou geen geheimen. Ben je voorts enthousiast, klantvriendelijk, flexibel en leergierig? en houd je van beetgrijpen? dan heb je alles in huis voor deze functie.

Competenties

Vakkundig autonoom klantvriendelijk tekeningen en elektrische schema ’s kunnen aflezen communicatief ingenieus kosten bewust teamplayer

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je fabriceren daarenboven afdeling uit van het wereldwijde engie concern, één van de uiterst innovatieve bedrijven ter aardkorst.

Naast voetlicht voor persoonlijke groei bieden we een goed merite en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o. A. Uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé toegevoegd goed in balans detineren.

Bedrijfsinformatie

Engie holland is divisie van de beursgenoteerde engie groep. Engie is actief in 70 landen, met wereldomvattend 150. 000 medewerkers. Als menigte is het onze roeping om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie holland bestaat uit engie instituten en engie energie. Gezamenlijk voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van kleine tot omvangrijke klanten, van terneuzen tot delfzijl.

Bij ENGIE Services west werken we met een team vaklui aan ontwerp, ontwikkeling, onderhoud & toezicht en exploiteren van technische installaties. We oprichten ons op complexe ( nieuwbouw ) projecten, klantspecifieke opdrachten, instituten & onderhoud en kennisontwikkeling. We deponeren innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons vantevoren inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat overhandigen.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? reageer dan direct!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk.html