Aan de slag voor outplacement in Harderwijk


Posted On feb 21 2020 by

Bent u zich aan het oriënteren voor een andere functie binnen of buiten uw vakgebied omdat uw huidige functie niet meer naar wens is? Of is er voor u besloten dat het beter is dat u uw huidige functie niet meer zal uitoefenen? In beide gevallen is outplacement een passende oplossing. Dit kan de uitweg bieden wanneer u midden in een fusie of conflict zit met uw organisatie in omgeving Harderwijk. Outplacement kan een passende oplossing zijn wanneer u binnen korte termijn verzekerd wilt zijn van een nieuwe functie. In sommige situaties is afscheid nemen van uw baan en collega’s dan ook de enige oplossing.

Op zoek naar een nieuwe, passende functie

Om het traject omtrent outplacement in Harderwijk en omgeving vlot en nauwkeurig te laten verlopen, schakelt u hiervoor natuurlijk een professionele partij in. Bureau Streefkerk is een goed voorbeeld van een betrouwbaar bedrijf dat u hierin bijstaat. Het doel van de deskundige medewerkers is om u weer zo snel mogelijk op een nieuwe werkplek te krijgen. Een werkplek waar u uw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen en u zich thuis voelt. Dankzij jarenlange ervaring met de arbeidsmarkt en het bijhouden van recente ontwikkelingen in deze markt, weet u zeker dat u hier aan het juiste adres bent.

Ga in gesprek met de professionele medewerkers

Bent u klaar om te starten met outplacement in Harderwijk of de omgeving hiervan? Gaat u dan in gesprek met een van de professionals van Bureau Streefkerk. Wanneer u een afspraak heeft staan met een van de deskundige medewerkers, doorloopt u een aantal stappen. U start met een intakegesprek. Zo krijgt de medewerker een helder beeld van uw situatie. Wanneer u uw baan heeft verloren en dit wilt verwerken, is hiervoor professionele ondersteuning aanwezig. Met behulp van gesprekken met een loopbaancoach worden er concrete zoekprofielen opgesteld. Gedurende het hele traject ontvangt u intensieve coaching, training en bemiddeling.

https://bureaustreefkerk.nl/

Last Updated on: april 8th, 2020 at 11:49 am, by


Written by