Gegrond
Image default
Architectuur

Interieuradvies inwinnen voor je mooi huis

Wil je zelf je interieur inrichten, maar wil je een middagje met een van onze stylisten zoals de Interieurstylist Weert  praten over hoe je dat aanpakt? Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt als: indeling, kleur of opbergruimte? Schakel dan de hulp in van Interieurstylist Weert en win interieuradvies in.

Een interieurplan

Krijg je met Interieurstylist Weert gelijk een woning zoals VTwonen? Nee dat is niet zo, de Interieurstylist Weert werkt nietvoor het tv-programma van vtwonen. Maar ze heeft wel veel ervaring en werkt ook als kleurspecialist bij bouwmarkten. Ze richt zich voornamelijk op het maken van interieurplannen. Door een interieuradvies in de vorm van een interieurplan weet je precies hoe jullie nieuwe interieur eruit komt te zien en wat jullie nieuwe interieur kost. Een interieurplan neemt al jouw interieur zorgen weg! Als je tevreden bent met het interieurplan van de Interieurstylist Weert kun je met vertrouwen het interieurplan uitvoeren. En twijvel je achteraf toch of zie je iets leuks als toevoeging. Kun je gewoon een whatsappje sturen naar de Interieurstylist Weert. Alles voor een interieur waar jij je thuis bij voelt!

Wat kost de Interieurstylist Weert

Er is geen vaste prijs want je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt kort een middagje met de Interieurstylist Weert praten, of je kan je complete interieur laten stylen zonder dat je er zelf zorgen aan hebt. Ook is de prijs niet alles. Het interieuradvies is dan misschien prijzig als je het zo ziet. Maar dit verdient zichzelf weer terug. Omdat je nooit meer hebt dat je iets leuks koopt voor je interieur en dat je dan denk “o past er toch niet mooi bij”. Daarnaast is de Interieurstylist Weert goed in het maken van een mooi interieur met een wat kleiner budget, zonder dat dit er goedkoop uit ziet. Maak snel een afspraak en ontdek het zelf.