Gegrond
Image default
Architectuur

Verduurzaam uw woning met een MCZ pelletkachel

Met de installatie van een MCZ pelletkachel kunt u een belangrijke stap zetten naar verduurzaming van uw woning. Huiseigenaren zijn verplicht om maatregelen te treffen voor het verduurzamen van hun huis. Denk hierbij aan het isoleren van de spouwmuren, het laten plaatsen van dubbele beglazing of zonnepanelen. Ook een MCZ pelletkachel kan een belangrijke bijdrage leveren aan de milieumaatregelen die u neemt voor uw huis. Hierdoor krijgt uw woning ook een hoger energielabel, wat weer gunstig is bij eventuele verkoop van uw huis.

Met de aankoop van een pelletkachel zet u een belangrijke stap

Een MCZ pelletkachel kan prima worden gecombineerd met centrale verwarming. U kunt de kachel zo programmeren dat de cv-installatie wordt uitgeschakeld als de kachel voldoende warmte geeft. Zo bespaart u direct op stookkosten en dat kan financieel gezien flink oplopen. Daarnaast wil de regering het gebruik van gas ontmoedigen en worden nieuwe huizen steeds vaker zonder gasaansluiting opgeleverd. Dan is een MCZ pelletkachel een prima keuze om uw woning aangenaam te verwarmen, ook als het in de winter vriest dat het kraakt.

Start vandaag nog met de verduurzaming van uw huis

Als u vandaag nog een start wilt maken met de verduurzaming van uw woning, overweeg dan de aankoop van een MCZ pelletkachel. U kunt hiervoor bijvoorbeeld contact opnemen met Ambianza in Meerkerk. Zij leveren en installeren pelletkachels van uitstekende kwaliteit. Bij dit bedrijf kunt u overigens ook terecht voor onder andere gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en cv-haarden. U profiteert van deugdelijk advies, een ruim assortiment en onmiskenbaar vakmanschap als het gaat om het aangenaam en op een veilige en milieuvriendelijke manier verwarmen van uw huis. Uw woning krijgt door de plaatsing van een milieuvriendelijke pelletkachel ook een hoger energielabel, omdat u geen of veel minder gas zult gaan gebruiken. Ook dit is een belangrijk pluspunt. 

https://www.ambianza.nl/