Gegrond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op deze manier zorgt een meerjarenonderhoudsplanning ervoor dat uw pand in topconditie blijft

Wilt u graag inzichtelijk hebben wanneer u onderhoud en renovatiewerk aan uw pand moet laten uitvoeren door een deskundig bedrijf? Dankzij een meerjarenonderhoudsplanning heeft u hier perfect inzicht in. Dankzij deze planning zorgt u ervoor dat uw pand in topconditie blijft en heeft u overzichtelijk in kaart gebracht wat u in de toekomst kunt verwachten. Bent u werkzaam bij een woningcorporatie, VvE of voor een school? Of zou u graag als particulier aan de hand van een meerjarenonderhoudsplanning meer inzicht willen creëren? Dan kan Keurhuis Nederland u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Een planning zorgt voor zekerheid

Zodra u een meerjarenonderhoudsplanning bij Keurhuis Nederland aanvraagt, krijgt u een planning die u gebruikt als richtlijn voor de komende 10 tot 25 jaar. Hierin wordt de conditiescore van alle elementen van uw gebouw in kaart gebracht. Daarbij maakt het niet uit of het om een enkele woning of een gebouw met complexe bouwstructuur gaat – zij regelen het voor u. U krijgt via deze meerjarenbegroting snel inzicht in de technische en bouwkundige staat van het gebouw of woning naar keuze. Deze informatie gebruikt u vervolgens voor bijvoorbeeld het plannen van groot onderhoud om uw pand in topconditie te houden of voor het maken van financiële investeringen. De missie van Keurhuis Nederland is hierbij om u de allerbeste inspecties van uw vastgoed te leveren zodat u weet wat de huidige bouwkundige staat is en weet wat u in de toekomst kunt verwachten.

Zorg dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan

Elke vier jaar dient de meerjarenplanning met een meerjarenbegroting te worden aangepast zodat u zekerheid heeft voor jaren zorgeloos gebruik en verhuur. Waar wilt u een meerjarenbegroting voor laten maken? Schakel dan de bouwkundige begeleiding in van Keurhuis Nederland in na het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting. Hiermee leert u de technische begrippen te begrijpen en voorzien zij u van eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag een meerjarenonderhoudsplanning eenvoudig online aan en u voorkomt dat u voor onaangename verassingen komt te staan.

https://www.keurhuisnederland.nl