Gegrond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mijn positieve ervaring met een training Human Dynamics!

Het afgelopen jaar heb ik bij mijzelf gemerkt dat ik moeite had met het inschatten van mensen, ik had moeite met het inschatten van de wensen en vond het lastig om met verschillende soorten mensen te communiceren, een Human Dynamics training zou hiervoor de oplossing moeten zijn.

Wat is een Human Dynamics training?

Voor de meesten zal Human Dynamics een onbekend begrip zijn, voor mij eerst ook, tot ik bij SDP Advies terecht kwam, dit bedrijf biedt trainingen aan op gebied van Human Dynamics. Deze training richt zich op de verschillen tussen mensen, zo zijn er denkers, doeners en mensen die vooral intuïtief handelen, in iedere sociale groep kom je al deze verschillende types tegen, dit kan soms lastig zijn in de omgang. Iedere groep communiceert op een andere manier, de een rustig en de ander meer impulsief en direct, dit botst regelmatig. In een training Human Dynamics bij SDP Advies leer je de exacte verschillen tussen mensen en welke taal het beste past bij groepen met diverse soorten personen, ook leer je jezelf beter kennen, wat voor iemand ben jij nou eigenlijk?

Wat voor toegevoegde waarde had de training voor mij?

Voor mij is de training Human Dynamics heel waardevol geweest, eigenlijk geldt dit voor iedereen die werkt met mensen om zich heen. Na de training heb ik een hoger niveau bereikt wat betreft mensenkennis, dit zorgt ervoor dat samenwerken met anderen voor mij een stuk soepeler verloopt dan voorheen. Ik weet hoe ik bepaalde conflicten moet aanpakken en dit zorgt voor veel rust in het team, het resultaat hiervan is dat ons gezamenlijke doel op een effectievere, maar ook veel relaxter behaald wordt. Als het aan mij ligt zou het voor bedrijven bijna een verplichting moeten zijn om met iedere afdeling apart een training Human Dynamics te volgen bij SDP Advies om de sfeer op de werkvloer te verhogen en hierdoor mensen gemotiveerder te werk laten gaan.

Mocht u na het lezen van deze blog nog niet overtuigd zijn kunt u altijd de website bezoeken, mailen of bellen. SDP Advies is gevestigd in Gorinchem, hier kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken.