Gegrond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van een ervaren en onafhankelijke douane expediteur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een ervaren douane expediteur in Rotterdam? Neem dan eens contact op met Hemetex B.V. Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane expediteur en gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige aanbieder op het gebied van het transport van goederen. Wilt u uw goederen transporteren per vliegtuig, schip of liever over de weg met een vrachtwagen? Alles is mogelijk bij deze ervaren douane expediteur in Rotterdam. Heeft u tijdelijke opslag nodig om uw goederen kwijt te kunnen? Ook dit is mogelijk bij Hemetex B.V.

Schakel de specialisten in van de douane expediteur

Bij het vervoeren van goederen komt veel kijken, vaak zijn dit dingen waar u geen tijd voor heeft of vergeet. Zo heeft u voor export van goederen naar bepaalde landen specifieke documenten nodig. Denkt u hierbij eens aan het certificaat van oorsprong of andere documenten voor import, export en transit. De specialisten van deze douane expediteur neem al deze zaken voor u uit handen. Omdat alle aangifte digitaal verlopen, houden deze specialisten u via de e-mail op de hoogte. Hemetex B.V. is als sinds 1976 gespecialiseerd in het vervoeren van diverse ladingen.

Een specialist inschakelen heeft meerdere voordelen

Laat uw lading niet langer vertragen dan nodig is en schakel deze ervaren douane expediteur in. Door een specialist in te schakelen om u te helpen, levert u dit diverse voordelen op. Alle benodigde documenten worden voor u geregeld en uw zending kan door heel Nederland worden aangegeven bij de Douane. Het fijne is dat u hierdoor geen omkijken heeft naar uw douanezaken. Tegen een mooi bedrag bent u ervan verzekerd dat alles door een vakkundig team wordt afgehandeld. De stress van het op tijd regelen van het transport van uw goederen verdwijnt. De specialisten van deze douane expediteur regelen dit voor u en zorgen ervoor dat alles op tijd aankomt op aangegeven bestemming.

https://hemetex.nl/