Gegrond
Image default
Auto's en Motoren

Privé een auto leasen biedt zekerheid en rijplezier

Je moet er maar tegenkunnen; iedere maand maar weer afwachten of je niet rood komt te staan. Veel kosten kun je prima inschatten maar voor autokosten geldt dit niet. Want je staat zomaar een keer langs de weg met autopech. Sleepauto neemt je auto mee naar de garage en dan begint het wachten op het belletje van de garage. Motor is vastgelopen, de accu is leeg, het kan van alles zijn. En één ding zeker; je zit nooit te wachten op een grote rekening van de garage.

 

 

Als je zekerheid wilt, is privé een auto leasen een prima mogelijkheid om jezelf geen zorgen meer te hoeven maken over de autokosten. Je betaalt een vast bedrag per maand en die hoge rekeningen zijn voor de leasemaatschappij.

  

Privé een auto leasen zorgt voor rijplezier

Rijden in een auto zonder jezelf zorgen te hoeven maken over onverwachte reparaties. Nooit meer hartkloppingen als opeens de auto niet meer start middenin de winter. Het rijplezier komt weer helemaal terug als je een privé een auto gaat leasen. Fijn weer eens een rondje ’s avonds rijden zoals je ooit begonnen bent met autorijden; zorgeloos en vol rijplezier. En dat je bij een leasemaatschappij altijd in een (vrijwel) nieuwe auto rijdt, maakt autorijden nu nog leuker. De auto zit vol met de nieuwste techniek en beschikt over alle comfort die je jezelf maar kunt wensen. Autorijden wordt weer een feest!

 

 

Ideale oplossing voor jong en oud

Het leasen van een auto is een schitterende oplossing voor jonge mensen die graag een auto willen, maar deze niet kunnen betalen omdat ze geen spaargeld hebben. Voor deze groep is het ook lastig om geld te lenen van de bank omdat ze namelijk vaak nog geen vast contract hebben.

Voor veel ouderen is geld van een bank lenen voor een auto ook geen mogelijkheid. Ze beschikken niet meer over een vast inkomen waardoor geld lenen niet kan. Voor zowel de jongeren als de ouderen is het privé leasen van een auto de ideale oplossing!