Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Wat kun je het beste in de lente kopen?

In de lente is het overgrote deel van de Nederlandse bevolking druk in de weer met de voorjaarsschoonmaak, iedereen heeft de zomer in hun bol en wil hier optimaal van genieten. De Nederlandse ondernemers weten hier maar al te goed op in te spelen en bieden schoonmaak artikelen, tuingereedschap en barbeque materieel met hoge kortingen aan. Wat ga jij als eerste kopen, nieuw tuingereedschap of ga je voor een rode beukenhaag van beukplanten.nl?

Seizoensgebonden groenten

Nu de boodschappen duurder zijn geworden is het interessant om bij een lokale boerderij of kwekers groentes te kopen. Deze bedrijven hebben vaak winkeltjes aan huis en zo koop je direct van de akker. Wij kopen onze asperges zelf altijd lokaal, dit doen wij omdat we zo genieten van kwalitatief hoge asperges maar wel voor een lage prijs. Als je nog iets extra’s wilt besparen is het verstandig om enkele weken te wachten na de start van het seizoen. Aan de start zijn de prijzen hoog omdat de vraag ook hoog is, naarmate je verder in het seizoen zit daalt de vraag en de prijs ook. Daarnaast bieden deze lokale winkels ook overblijfselen aan die niet geschikt waren voor de supermarkten, deze zijn nog goedkoper en ideaal voor een soep!

Schoonmaakartikelen

Dit is hét moment om goedkope schoonmaakartikelen te scoren. Wij kopen onze wasmiddelen, schoonmaakartikelen en toiletpapier altijd in bulk. Dit betekend dat we in de korting altijd een grote voorraad inslaan en hier lang mee kunnen doen. Zo besparen we per jaar enkele honderden euro’s, deze besteden we aan leuke dingen en kunnen we van ieder moment genieten.

Beplanting onderhouden en planten

Wil jij in de zomer genieten van je achtertuin? Geef deze in de lente een opfrisbeurt en koop enkele haagplanten bij Hagen-planten.nl. Het is verstandig om de beplanting nu te planten zodat ze kunnen aansterken voor de zomer. Wanneer je ze te laat plant kunnen de wortels snel verdrogen en is de kans groot dat je nieuwe haag de warme zomer niet overleefd. Zorg ervoor dat je de nieuwe beplanting op tijd voorziet van een snoeibeurt en doe dit op correcte wijze.