Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte in Rotterdam nodig?

Extra opslagruimte in Rotterdam nodig? Dan ben je bij Opslagmarkt.nl aan het goede adres.

Soms kan je even lastig zitten met ruimte. Of je nu in een verhuizing bent, tijdelijk in een kleinere woning zit of op reis gaat, het kan een hele uitkomst zijn om je spullen even ergens te kunnen stallen. Bij Opslagmarkt.nl kan je je spullen voor korte of lange termijn, in een grote of kleinere ruimte eventjes kwijt.

Opslagruimte huren: hoe werkt het?

Als je je spullen tijdelijk ergens gaat opslaan, dan wil je natuurlijk weten dat het goed zit, en dat je zodra je zelf weer meer plek hebt, meteen je spul kan gaan ophalen. Er zijn veel variaties in grootte: de formaten beginnen bij 3 vierkante meter en er zijn grotere boxen van tientallen vierkante meters. Per locatie verschilt het aanbod. Op de site kan je snel en gemakkelijk berekenen hoeveel ruimte jij nodig hebt, op basis van het type huis waar je spullen in stonden, het soort spullen waarvoor je opslag zoekt (zijn dit een aantal boeken, al je sportspullen of de hele uitzet met meubels en al) of het aantal verhuisdozen. Ook is er een goedkope ophaalservice, waarbij een medewerker van Opslagmarkt.nl met een verhuiswagen bij jou thuis komt voorrijden.

Voordelen van Opslagmarkt.nl

Opslagmarkt.nl biedt een groot aantal opslagruimtes te huur aan. Waarom kiezen klanten voor Opslagmarkt.nl? Vooral omdat het veilig is en het allemaal prettig verloopt. De ruimtes zijn allemaal droog, warm en goed geventileerd. Er is een goede bewaking die bestaat uit een toegangscontrole en videobewaking. Het pand wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt voor jouw veiligheid en die van je spullen. Zo weet je zeker dat alleen jij bij je opslagbox kan komen en niemand anders, ook zal je niemand tegenkomen die er niets te zoeken heeft.

Ook zijn de prijzen bij Opslagmarkt.nl goedkoop, er zijn geen tussentijdse verhogingen en geen bijkomende kosten. Kijk op internet voor de laagste prijs!

Ten slotte is het huren van een opslagruimte bij Opslagmarkt.nl erg flexibel: het is mogelijk om dagelijks gratis op te zeggen of te switchen naar een grotere of kleinere opslagruimte.

Interesse? Kijk op  voor meer informatie!