Een veegmachine voor beroepsmatig gebruik


Posted On okt 3 2016 by

Een veegmachine is onontbeerlijk wanneer een frequent grote oppervlakten moeten worden geveegd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huismeesters of Vereniging van Eigenaren. Vaak is er veel bestrating rondom grote panden of flats, zoals privéterreinen, patio’s en parkeerplaatsen. Wegenbouwers en loonbedrijven dienen hun opdrachten schoon (en geveegd) op te leveren. Facilitaire medewerkers van ziekenhuizen en bejaardentehuizen zijn ook belast met het op orde houden van de terreinen. Agrariërs hebben vaak grote erven en stallen die met een veegmachine worden onderhouden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld manegehouders. Talloze bedrijven en organisaties hebben dus een veegmachine of overwegen er een aan te schaffen zoals hier in het assortiment.

Veegmachines voor particulieren

Een andere groep die steeds vaker een veegmachine aanschaft zijn de particulieren. Vegen is een energie- en tijdrovende klus en er zijn weinig mensen die hier echt plezier aan beleven. Zeker wanneer je als particulier een groot oppervlak bezit, zoals opritten, terrassen, paden en parkeerplaatsen. Ook wanneer er veel bomen op het terrein aanwezig zijn, kan het bladvrij houden veel tijd vergen. Overigens kunnen veegmachines prima kunstmatige grasvelden aan of bepaalde tennisvelden. Meestal is het mogelijk een veegmachine met diverse borstels uit te voeren; zachte borstels voor stof en zand, harde borstels voor hardnekkig vuil en bijvoorbeeld mossen, gootborstels voor het reinigen van goten en sneeuwborstels voor het vegen van sneeuw.

Accessoires

Overweegt u een veegmachine aan te schaffen, laat u dan eerst uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden van een veegmachine. Uiteraard is het te vegen oppervlak en de frequentie waarin u de machine gaat gebruiken belangrijk om een passend exemplaar te kiezen. Ze zijn er van licht tot zware versies die continu in bedrijf kunnen zijn en onder alle omstandigheden. Verder is het ook goed om te kijken welke accessoires het merk biedt. Is het voor u een pré om de machine ook in te zetten tegen gladheidbestrijding dan zijn er merken die accessoires als een sneeuwschuiver, sneeuwborstels en sneeuwkettingen verkopen.

https://www.donatvanderhorst.nl

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:35 am, by


Written by