Touringcar huren?


Posted On mei 24 2017 by

Een touringcar huren (klik hier voor de website) doet u beslist bij ons! Noot Personenvervoer is een vervoerspecialist met al veertig jaar ervaring op het gebied van vervoer, autoverhuur, allerlei soorten taxi’s en nog veel meer. Bij ons bedrijf streven we ernaar om iedere klant die een touringcar of een van onze andere services tevreden naar huis te laten gaan.

Touringcars voor elke gelegenheid

Het mooie aan touringcars van Noot is dat we onze touringcars kunnen afstemmen op alle persoonlijke wensen. Onze allergrootste touringcar kan 62 mensen tegelijkertijd vervoeren! Voor kleinere groepen hebben we onze kleinste touringcar, die zestien mensen veilig naar de gewenste bestemming kunnen brengen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een touringcar met iets meer luxe, dan alleen een voertuig die de groep efficiënt naar de plaats van bestemming brengt. We hebben hiervoor touringcars die gaan van Tourist class naar Royal class. Als u interesse heeft, kunt u ons om advies vragen over de touringcar die het beste past bij uw gelegenheid.

Een tevreden klant

Ik wou van mijn 50e verjaardag een speciale gelegenheid maken waar mijn hele familie bij kon zijn. Die familie is best groot, we zijn inmiddels al gegroeid tot zo’n 100 man, dus ik had een grote touringcar nodig om iedereen mee te kunnen nemen naar de dierentuin die ik in gedachten had. Het was in de eerste instantie ontzettend moeilijk om een bedrijf te vinden die me kon helpen met zoveel mensen, de grootste touringcars die ze hadden waren of niet groot genoeg, of zo lang buiten gebruik geweest dat het niet meer veilig was om mensen mee te vervoeren. Toen vond ik gelukkig Noot, waar ze me konden helpen om mijn hele familie te transporteren naar de dierentuin waar ik mijn verjaardag wou vieren. We hadden maar twee touringcars nodig om iedereen mee te kunnen nemen, en omdat het mijn 50e verjaardag was, heb ik meteen voor de meer luxere touringcars gekozen. Achteraf gezien ben ik ontzettend tevreden met de service die Noot mij gegeven heeft, ik heb met hun touringcars er een geweldige en gedenkwaardige verjaardag aan overgehouden. Voor de beste touringcars en service, moet u echt bij Noot zijn!

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:46 am, by


Written by