Gegrond
Image default
Verbouwen

Laat een huis controleren met de bouwkundige keuring in Rotterdam

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Rotterdam kan een slimme keuze zijn. Wanneer je ervoor kiest om een woning te gaan kopen dan heb je vast nog allerlei vragen want het is niet zomaar een aankoop dat je gaat doen. Je gaat namelijk een groot bedrag op tafel leggen en je moet ook nog eens, in de meeste gevallen, een hypotheek afsluiten waar je voor een langere tijd aan vast zal gaan zitten. Maar dit heb je allemaal over voor dat ene mooie huis dat je gaat kopen, maar is dit wel echt zo’n mooi huis of gaan er nog allemaal dingen schuil achter de stiekeme hoekjes en gaatjes in de woning. Daar kom je achter door een bouwkundige keuring in Rotterdam te laten uitvoeren in het huis dat jij van plan bent te gaan kopen. 

Wees voorbereid

Je wil natuurlijk niet voor vervelende situaties komen te staan, maar door middel van de bouwkundige keuring in Rotterdam hoef je je hier helemaal geen zorgen over te maken. Alles wordt voor je gecontroleerd zodat je voordat je de woning zal gaan kopen weet wat je te wachten staat. Er kunnen verborgen gebreken in de woning gevonden worden, maar er is natuurlijk niet direct gezegd dat je veel tegen gaat komen in de woning. Het doen van een bouwkundige keuring in Rotterdam geeft je in ieder geval wel zekerheid en een duidelijk beeld van de woning op voorhand. Je kunt dan altijd nog van de koop afzien, of je beslist akkoord te gaan met de gebreken die in de woning zijn geconstateerd tijdens de bouwkundige keuring in Rotterdam. 

Prijs van de woning

Er wordt een netjes rapport opgesteld na de uitvoering van de bouwkundige keuring in Rotterdam. Daarin zal duidelijk aangegeven staan waar de gebreken zijn geconstateerd en zal er een grove schatting worden gegeven av de kosten die dit met zich mee zal brengen om dit op te lossen. Dit kan je gebruiken in je overweging voor het huis en de eventuele onderhandeling over de prijs.