Gegrond
Image default
Eten en drinken

Een frisse en productieve vergadering dankzij de watercooler

Een moderne vergaderruimte dient aan  veel te voldoen. Vaak wordt bij een grote vergadering met meerdere partijen veel geld gespendeerd aan ontvangst, overnachtingen en andere kosten. Dan is het een tegenvaller wanneer men in een werkruimte beland waar het aan veel ontbreekt. Een van deze ogenschijnlijk simpele voorziening, maar toch zeer belangrijk is water.
Voorziening

Wanneer er vergaderd wordt, wordt er veel gepraat waardoor je vanzelf dorstig wordt. Wanneer het hierbij ontbreekt aan een verfrissend glaasje water, of andere frisdrank wekt dit ergernis op bij de aanwezigen. Natuurlijk heeft de een liever thee of koffie, maar dat wil niet zeggen dat de overige aanwezigen op een glas lauw kraanwater zitten te wachten.
Concurrentie

In een stad als Utrecht, zijn talloze locaties om te vergaderen. Wanneer een vergaderruimte Utrecht niet aan de wensen kan voldoen van zijn gebruikers, en zich niet kan onderscheiden zal het aantal reserveringen in een moordend tempo terug lopen. Daarom is het zaak om op alle gebieden het serviceniveau zo hoog mogelijk te houden.
Buitenlandse invloed

In landen als de Verenigde Staten, of andere landen waar zomers warm zijn is het ook vanzelfsprekend dat water binnen  handbereik is, en dan het liefst gekoeld water. Een watercooler met mineraal water is daar de normaalste zaak van de wereld in iedere werkruimte. Deze trend zal zich in Nederland alleen maar door blijven zetten.

http://www.aqualight.nl/NL/77/watercoolers.html