Gegrond
Image default
Electronica en Computers

De beste laptops voor studenten

Dit is de beste studentenlaptop 2019 gids, zorgvuldig samengesteld door de T3.com experts en samengesteld om alleen de allerbeste studentenlaptops te presenteren die nu te koop zijn. We hebben een schat aan opties om te voorzien in elke behoefte en budget, plus extra informatie over waar je op moet letten bij het winkelen.

Wat meer is, met nog steeds sterk momentum van het nieuwe jaar 2019 nieuwjaars-a-thon, is nu een van de beste tijden van het jaar om een top student laptop deal te landen.

Of je nu naar de universiteit gaat voor een beetje hoger onderwijs, thuis blijft om te studeren, of iets anders, het kan lastig zijn om de juiste studentenlaptop voor je te vinden – er zijn stapels systemen, specificaties en functies om uit te kiezen in je inspanningen om de beste studentenlaptop te vinden.

Maak je echter geen zorgen, want onze beste studentenlaptops 2019 dekken een scala aan behoeften en uitgavenbeperkingen. De volgende notebooks variëren in prijs en vermogen, maar ze bieden allemaal de ruimte en prestaties die je nodig hebt om zo productief mogelijk te zijn op de campus, thuis of onderweg.

 

 

Als u slechts één enkele aanbeveling wilt, dan is onze topkeuze van beste studentenlaptop op dit moment de onberispelijke Dell XPS 13. Het nieuwe en verbeterde model heeft het allemaal – een krachtige CPU, een veelzijdige GPU en een display waarmee de meeste spreadsheets en tekstverwerkingsdocumenten er schoon, helder en punctueel uitzien. Oh, en het ziet er ook behoorlijk swish op je bureau uit.

Er is ook de vrij briljante Acer Chromebook 15 te overwegen, een geweldig all-round apparaat dat ideaal is voor alle studenten – mits je tevreden bent met Google’s Chrome OS in plaats van Windows 10 of macOS.

Voor meer informatie over deze beide beste studentenlaptops in 2019 en nog negen andere topnotebookcomputers, lees dan verder. Eerst, echter, laten we behandelen hoe de beste student laptop voor u te kiezen.

HOE U DE BESTE STUDENTENLAPTOP VOOR U KIEST
De huidige computers moeten veel meer kunnen doen dan het primitieve getallen lopen van oude computers. Ze moeten een enorm scala aan software ondersteunen, gezien het feit dat verschillende cursussen speciale vereisten hebben, evenals de standaard kantoorpakketten – hoewel dat gezegd hebbende, Google’s Chromebooks en de bijbehorende Google Docs suite zijn zeer goede (en gratis) substituten als je niet wilt betalen voor Microsoft Office.

 

Lees meer op tevredenconsument.nl

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-laptops-voor-studenten/