Wat er komt kijken bij de schoonmaak van een appartementencomplex


Posted On feb 21 2020 by

Als vastgoedbeheerder wil je verzekerd zijn van een goede schoonmaak van jouw appartementencomplex. Besteed deze grote klus uit aan een gespecialiseerd en deskundig bedrijf als Verhagen Snels Schoonmaak. Hierdoor kun je erop rekenen dat jouw appartementencomplex grondig schoon wordt gemaakt en dat de leefomgeving van de bewoners van de appartementen veilig en prettig is, maar dat ook blijft. De schoonmaak van een appartementencomplex is een klus die veel tijd in beslag neemt en om expertise vraagt. Het is namelijk meer dan enkel de vloeren dweilen en wekelijks stofzuigen. Maar wat komt er precies kijken bij het laten schoonmaken van een appartementencomplex?

Een offerte aanvragen

Allereerst vraag je bij Verhagen Snels Schoonmaak een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend en je zit dus niet direct vast aan een afspraak of opdracht. Binnen slechts enkele dagen krijg je een duidelijk beeld van de prijs van jouw schoonmaakopdracht. Hierbij kun je kiezen uit verschillende diensten die Verhagen Snels Schoonmaak te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van de keukens, trappenhallen en de glasbewassing in het appartementencomplex. Mocht jouw specifieke schoonmaakwens niet tussen de diensten van Verhagen Snels Schoonmaak staan, dan kun je altijd vragen naar verdere mogelijkheden. Verhagen Snels Schoonmaak staat altijd paraat om mee te denken over de schoonmaak van jouw appartementencomplex.

De schoonmaak van het appartementencomplex

Na het aanvragen van de offerte, krijg je binnen enkele dagen een beeld van de prijs die de schoonmaak gaat kosten. Ben je het hiermee eens, dan kan de opdracht doorgegeven worden en staat het personeel van Verhagen Snels Schoonmaak klaar voor de schoonmaak van jouw appartementencomplex. Tijdens de schoonmaak kun je rekenen op een betrouwbare en grondige aanpak van de schoonmaak. Verhagen Snels Schoonmaak maakt gebruik van vaste projecten en vaste teams, waarbij het personeel niet constant wisselt. Hierdoor heeft het personeel veel ervaring in het schoonmaakvak en nemen zij dit zeer serieus. Je bent dus altijd verzekerd van een schoon appartementencomplex!

https://www.verhagensnels-schoonmaak.nl/

Last Updated on: februari 21st, 2020 at 10:45 am, by


Written by