Gegrond
Image default
Dienstverlening

Snelle hulp bij de psycholoog in Breda

Zoekt u naar een psycholoog in Breda bij wie u en uw partner kunnen worden geholpen? Zoek niet verder, want psycholoog Floor van den Eijnden van Psychologie Praktijk Floor helpt u graag aan de Kwekerijstraat in Breda. Wanneer u kiest voor deze psycholoog in Breda dan hoeft u niet in een wachtlijst te komen en wordt uw intakegesprek bijna altijd binnen twee weken gepland. Daarna start de behandeling.

Hulp na uw aanmelding en intakegesprek

U wordt bij deze praktijk op korte termijn geholpen wanneer u zich heeft aangemeld. Dit kan zowel telefonisch als online via de website. Daarna vindt een intakegesprek plaats waarin aan de hand van vragen aan u en uw partner de relatieproblematiek wordt geschetst. U en uw partner beantwoorden dezelfde vragen zodat er inzicht wordt verkregen of jullie op gelijke of verschillende wijze tegen problemen aankijken.

De indicatie van een behandelplan en behandelduur

Aan de hand van de verkregen informatie van de intake zal de psycholoog een verslag en behandelplan schrijven. Hierna kan een indicatie worden gegeven hoeveel afspraken u nodig zult hebben en bij wat voor therapievorm u baat zult hebben. Het komt voor dat een probleem zich soms sneller oplost dan gedacht, maar het komt ook voor dat er bij de psycholoog in Breda iets naar boven komt wat meer aandacht nodig heeft. Wanneer het behandeltraject wordt beëindigd, wordt er in de meeste gevallen nog een follow-up gepland na zes tot acht weken.

Word geholpen door een ervaren psycholoog

Wanneer u kiest voor deze relatietherapie in Breda, dan zult u worden geholpen door ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Deze psycholoog hecht waarde aan wederzijds begrip en respect. Het belang van humor wordt ook onderschreven door deze psycholoog en daar is dan ook uiteraard ruimte voor binnen dit behandeltraject. U kunt samen met uw partner kiezen voor deze psycholoog als u oplossingen wilt vinden voor de relatieproblemen. De afspraken vinden plaats in een comfortabele en huiselijke sfeer waarbij privacy altijd centraal staat.