Gegrond
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wij zijn van Freedom in Motion en bieden oefentherapie Mensendieck uit Amstelveen aan. Heeft u last van specifieke lichaamsklachten? Misschien heeft u wel last van uw rug of nek tijdens het zitten. Het kan zelfs zijn dat u hoofdpijn heeft door bijvoorbeeld teveel stress. Misschien kunnen wij u helpen! Wij zijn van Free In Motion en wij maken ons sterk voor dergelijke klachten. Daarom willen wij het hebben over welke mogelijke klachten er allemaal kunnen spelen en wat hiervan de oplossing kan zijn. Wij geven namelijk deze Mensendieck therapie en dit kan veel problemen met het lichaam oplossen en dus verhelpen.

Waarom Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen?

Als u een oplossing wil voor uw klachten, is het misschien een idee om inderdaad deze therapie uit te proberen. In Amstelveen zitten wij van Freedom in Motion. Hoe het werkt? Als eerste komt er een intakegesprek en een onderzoek. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Dit doen we samen met u. Bent u bijvoorbeeld zwanger, dan kan het ook helpen. Deze therapie gaat gepaard met oefeningen die u onder begeleiding kunt uitvoeren. Het kan ook een oplossing zijn voor problemen met slapen. De werkwijze is heel simpel. Het gaat gewoon om een intakegesprek en behandelplan en vervolgens gaan we aan de slag. De uitkomsten zijn vaak enorm positief. Zo kun je je klachten volledig achter je laten in veel gevallen. Ook kunnen klachten door deze therapie voorkomen worden. Zo kan het dus zijn dat ze verdwijnen, maar bij een nieuw geval ook voorkomen worden. Dit is natuurlijk ideaal voor langdurige klachten die maar niet weg willen gaan. Het is dus goed om goed uit te zoeken wat de problemen zijn. Dit is ook handig om van te voren te doen. Natuurlijk wordt het nog eens goed uitgezocht bij de therapie, het is altijd handig om met wat context binnen te komen voor het ideale resultaat. 

Freedom in Motion

Wij bestaan al een aantal jaar en hebben dus al veel clienten behandeld. Dit is ideaal voor nieuwe klanten, want wij hebben natuurlijk veel problemen al gezien en verholpen. Voel je daarom volledig zeker als je bij ons komt. Wij weten wat we doen en we willen je graag helpen met het oplossing van die klachten die maar blijven komen!