Gegrond
Image default
Dienstverlening

Met een houten of glazen schuifdeur creëer je meer ruimte

Het laten plaatsen van een schuifdeur heeft vele voordelen ten opzichte van een normale draaideur. Kenmerkend is natuurlijk dat schuifdeuren zijwaarts worden geopend in plaats van draaiend. Vooral voor mensen in een rolstoel, blinden en slechtzienden is dit een veilige oplossing. Werkelijk iedereen kan dit type deur bedienen. Bovendien is het een ideale wand tussen verschillende ruimtes. Zo kun je schuifdeuren in de woonkamer plaatsen om deze kamer af te scheiden van bijvoorbeeld de gang of de keuken. BestFix B.V. beschikt over een ruim assortiment aan schuifdeuren. Zij adviseren welke schuifdeuren er passen bij jouw woonkamer, gang of andere ruimte. Kies je voor een glazen, stalen of houten schuifdeur?

Er zijn vele varianten schuifdeuren mogelijk

Schuifdeuren zijn er in vele soorten en maten. Een inbouw schuifdeur is erg populair, omdat hiermee de gehele schuifdeur in de muur verdwijnt. Je bespaart de nodige ruimte én de inbouw schuifdeur zorgt voor net zoveel bescherming tegen tocht en geluid als een scharnierdeur. Ook laten mensen steeds vaker schuifdeuren plaatsen in hun woonkamer. Op deze manier wordt één grote ruimte in twee kleinere verdeeld. Ideaal als de kinderen bijvoorbeeld een feestje in huis vieren. De schuifdeuren kunnen natuurlijk ook geplaatst worden tussen twee ruimtes, bijvoorbeeld tussen de woonkamer en eetkamer. Het is zelfs mogelijk om van een normale kast een schuifdeurkast te maken, zodat je geen last meer hebt van een deur die in de weg zit.

Kies een schuifdeur die bij jouw huis past

Er zijn veel verschillende type schuifdeuren. Een houten schuifdeur heeft een licht gewicht en is voordelig qua prijs. Glazen schuifdeuren hebben weer als voordeel dat er veel licht binnenkomt en dat ze voor een erg stijlvolle uitstraling zorgen. Welk type schuifdeur je ook kiest, bij BestFix B.V. vind je de geschikte variant voor jou. Hun medewerkers adviseren je over de beste keuze en komen de schuifdeur zelf zetten. Of het nu om inbouwsystemen, losse railsystemen, een glazen of houten schuifdeur gaat; zij regelen de schuifdeursystemen geheel naar jouw wens. Met schuifdeuren in jouw woonkamer creëer je meer privacy én ruimte. Kortom, een win-winsituatie!