Gegrond
Image default
Dienstverlening

Deze fietsonderdelen webshop heeft ook een fysieke winkel

Als je fiets kapot is en je er vaak mee naar je werk gaat bijvoorbeeld, dan is het fijn als je je fiets snel kunt repareren. Ga dan naar Van den Berg Markthandel. Dit kan online, maar ook bij één van de marktkramen. Deze fietsonderdelen webshop is namelijk ook te vinden op de markt van Reusel, Eindhoven, Valkenswaard en Veldhoven. In de zomer zijn ze ook te vinden op de toeristenmarkt van het Zeeuwse Renesse. Heb je online iets besteld? Dan kun je je bestelling ophalen bij een marktkraam naar keuze. Zo heb je niet te maken met lange levertijden en de verwerkingstijd die PostNL nodig heeft.

De ideale combinatie van ervaring en service

Van den Berg Markthandel verkoopt al jarenlang verschillende fietsonderdelen in de webshop en op de markt en geven je ook graag advies over hoe je je defecte fiets op een goede manier kunt repareren. Daarnaast vind je hier verschillende accessoires om jouw fietservaring nog beter te maken. Doe je regelmatig boodschappen op de fiets, of heb je vaak andere bagage? Dan is het handig om één of twee fietstassen te hebben. Ga je meestal op je fiets naar het werk? Dan heb je een minder grote fietstas nodig. Dan is het handig als je je werkspullen kwijt kunt. In dat geval is een kleinere fietstas handiger. Alle soorten fietstassen kun je vinden in de webshop van Van den Berg Markthandel. Deze en vele andere producten voor je fiets vind je bij deze specialist.

Kom langs op de markt of in de webshop

Om je fietstocht tot een succes te maken, vind je allerlei fietsonderdelen en andere producten in de webshop van deze ervaren specialist. De meeste van deze producten zijn ook te vinden op de markt in de regio Eindhoven en in de zomer aan de Zeeuwse kust. Ga je deze zomer op vakantie naar Zeeland?  Ook dan kun je zorgeloze fietstochtjes maken en eventuele problemen aan je fiets snel oplossen.

https://pvandenberg.nl/