Meld je aan voor mindfulness in Den Bosch


Posted On jun 15 2020 by

Heb je last van slapeloosheid of van chronische stress? Dan kan mindfulness zomaar de oplossing zijn voor jou. Maar waar kun je terecht voor dergelijke mindfulness sessies? Wanneer je in Den Bosch of omgeving woont is Centrum de Poort dé plek voor mindfulness waar je moet zijn. In dit centrum wordt je gedrag of instelling op een waardevolle manier veranderd. Wil je bijvoorbeeld assertiever worden en je grenzen beter aan kunnen geven? Dan is deze mindfulness in Den Bosch zeker een aanrader. Tijdens de trainingen leer je te ontdekken wat goed voor jou is. Je leert naar jezelf te luisteren en je kan zo dus ook beter je grenzen aangeven.

Altijd een prettige trainer

Sluit je je aan bij de mindfulness trainingen van Centrum de Poort in Den Bosch? Dan kun je erop rekenen dat je een prettige trainer krijgt. De trainer Nol van Drunen van deze organisatie maakt namelijk gebruik van een persoonlijke aanpak en kijkt eerst samen met jou welke aandachtspunten er voor jou belangrijk zijn. Deze trainer, die voorheen organisatieadviseur was, weet precies wat jij nodig hebt. Of dit nu meditatie, aandachtoefeningen of cognitieve psychologie is; hij weet wat jij nodig hebt om je gedrag te kunnen veranderen. Hierbij geeft hij praktische tips, zodat jij actief aan de slag kunt met je aandachtspunten.

Verbeter jouw leven door middel van mindfulness

Mindfulness klinkt misschien zweverig, maar bij Centrum de Poort in Den Bosch is dat helemaal niet zo. Dit centrum is namelijk erg praktisch ingericht. De trainer, Nol, is bovendien gecertificeerd trainer bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN categorie 1. Hierdoor kun je, afhankelijk van jouw zorgverzekeraar, de training geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Als je jouw leven wil beteren, is een mindfulnesstraining dus zeker het overwegen waard. Neem contact op met Centrum de Poort en ontdek wanneer de volgende kennismakingsworkshop plaatsvindt.

https://www.centrumdepoort.nl/

Last Updated on: juni 15th, 2020 at 8:57 am, by


Written by