Gegrond
Image default
Dienstverlening

Emigreren naar Bonaire: pak het zorgvuldig aan!

Emigreren naar een van de Caribische eilanden zoals Bonaire is niet zomaar gedaan. De hoeveelheid regelwerk die bij een dergelijke stap komt kijken wordt door vele mensen onderschat. Wat dacht u bijvoorbeeld van het transport van uw persoonlijke bezittingen? Zelfs als u uw huisraad in Nederland laat, is de hoeveelheid spullen die u meeneemt waarschijnlijk aanzienlijk. Dat kan eigenlijk ook niet anders – u wilt immers uw kleding, eigendommen en andere objecten waar u waarde aan hecht graag bij u houden! Gelukkig staat u er niet alleen voor als u ervoor kiest om te emigreren naar Aruba, Bonaire of Curaçao. Carib Intertrans helpt u graag dit avontuur in te stappen met vertrouwen en een gedegen voorbereiding. Zo komt u altijd goed terecht, waar u ook neerstrijkt.

Zelf het transport van uw bezittingen regelen

Als u uw inboedel wilt laten vervoeren bij het emigreren naar Aruba, Curaçao of Bonaire heeft u de keuze om dit ter zee of ter lucht te regelen. Carib Intertrans is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het boeken van transport en in de invoer van uw spullen bij de douane. Als u uw emigratie naar de ABC-eilanden tijdig aankondigt, kunnen zij u uitstekend assisteren met het transport van uw spullen. Zo kunt u bij aankomst uw spullen direct in gebruik nemen. U zult zich direct thuis voelen!

Een veilig vervoer van uw inboedel, gewaarborgd door de experts

Als u de knoop heeft doorgehakt om te emigreren naar Aruba, Bonaire of Curaçao, schakelt u dan Carib Intertrans in voor het transport van uw spullen. Dankzij hun jarenlange ervaring met het vervoeren van particuliere inboedel alsmede bedrijfsinventarissen kunt u op hen bouwen. De transporten die zij verzorgen vinden wekelijks plaats, zowel met een containerschip als met een vrachtvliegtuig. Zodoende kan uw inboedel of inventaris worden vervoerd wanneer u maar wilt! Door meerdere transportmethoden aan te bieden, heeft u de keuze uit een razendsnel maar duurder luchttransport of het economische maar langdurige verschepen van uw spullen. Zo kunt u altijd de transportoptie kiezen die het beste bij uw situatie en behoeften past. Kies voor Carib Intertrans en profiteer van perfect geregeld transport!

https://caribintertrans.com/