Gegrond
Image default
Dienstverlening

Mediator Ede

Mediator Ede

Mijn zus en haar man zijn een paar maanden geleden gescheiden. Dit was een hele vervelende tijd. Mijn zus had de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en dat was erg lastig voor haar man. Ze waren al een tijdje niet heel gelukkig meer en hadden veel ruzie. Op een gegeven moment had zij er genoeg van en wilde niet meer samen verder, maar haar man dacht dat ze er wel samen door heen zouden komen en wilde zelfs relatietherapie proberen. Mijn zus had haar beslissing al gemaakt en wist dat relatietherapie niets op zou lossen. Haar man is het huis uitgegaan en woont nu nog tijdelijk bij zijn ouders totdat hij een nieuw huis of appartement heeft gevonden. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar een mediator in Ede en hebben ze Circles Mediation gevonden.

Onpartijdig

Wat mijn zus en haar man heel erg fijn vonden aan hun mediator in Ede was dat ze te allen tijde onpartijdig en neutraal bleef. Ze koos geen kant en zorgde voor een fijne sfeer tijdens de gesprekken. In het begin verliep de mediation heel stroef en langzaam, omdat haar man in principe niet wilde scheiden. Op een gegeven moment kwam hij er wel achter dat dit echt ging gebeuren en dat hij er niks aan kon veranderen. Op dat moment werkte hij goed mee, omdat hij wel wilde dat alles goed geregeld zou worden voor hen en voor hun kinderen. Ze hebben namelijk 2 kleine kinderen samen. Alle afspraken werden duidelijk opgenomen in het convenant en ouderschapsplan.

Erg tevreden

Als je nog een mediator in Ede zoekt voor hulp bij je scheiding, dan is Circles Mediation misschien wel iets voor jou. Mijn zus en haar man zijn heel erg tevreden over hoe zij hun scheiding daar hebben geregeld en zij raden haar zeker aan!

https://www.circles-mediation.nl/