Gegrond
Image default
Dienstverlening

Een tweedehands auto kopen zonder zorgen met deze complete aankoopkeuring

Wil je een tweedehands auto kopen en zoek je een specialist die een betrouwbare aankoopkeuring voor je kan uitvoeren? Mijn Autocoach is in dat geval de juiste partij voor jou! Het team van dit bedrijf bestaat uit meer dan tien professionals die met enthousiasme voor auto’s klanten helpen met de aankoop van hun auto. Bovendien kun je rekenen op een ervaren medewerker die de aankoopkeuring van jouw auto verzorgt, want de afgelopen jaren heeft dit bedrijf al meer dan 10.000 auto’s gekeurd. Dit betekent dat er altijd kennis in huis is over het automerk dat je hebt gekozen.

Een aankoopkeuring die nauwelijks tijd en moeite kost

De aankoopkeuring is een compleet pakket waarbij met veel belangrijke zaken – en de details – rekening wordt gehouden. Zo wordt niet alleen de auto aan de binnenkant gecontroleerd, maar wordt er ook een uitgebreide proefrit gereden om in alle situaties zeker te zijn van een betrouwbaar voertuig. Denk hierbij aan hellingtrekken en het meten van de acceleratie. Je hoeft maar weinig tijd te besteden aan de keuring, want deze kan ook zonder de koper van de auto worden uitgevoerd. Je kunt met een gerust hart het resultaat afwachten.

Maak ook gebruik van de aankoopservice

Mijn Autocoach biedt naast een aankoopkeuring ook een aankoopservice aan, die uniek is in Nederland. Wanneer je een auto wilt kopen, is niet alleen een aankoopkeuring een verstandig idee, maar zijn er ook goede onderhandelingen nodig. Je wilt immers de beste prijs betalen! Met de aankoopservice van dit bedrijf voorkom je een miskoop en een te hoge prijs. Je auto wordt bovendien thuisbezorgd en ook de inruil wordt verzorgd. Met deze service kies je dus voor 100% zekerheid!

Alles in een mum van tijd geregeld

Wanneer je Mijn Autocoach inschakelt voor een aankoopkeuring van je auto, profiteer je niet alleen van zekerheid, maar ook van ultiem gemak. Dat merk je direct wanneer je contact opneemt met de specialisten van dit bedrijf. Zij leggen je graag alles uit over de mogelijkheden. Liever direct een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk online!

https://www.mijnautocoach.nl/