Besteed werkzaamheden voor vloerverwarming infrezen uit


Posted On mei 12 2020 by

De laatste jaren kiezen steeds meer huiseigenaren voor het laten infrezen van vloerverwarming in de cementdekvloer. In vergelijking met gewone radiatorverwarming is vloerverwarming een meer ‘gezonde’ en duurzame manier van verwarmen. Vloerverwarming heeft namelijk minder vochtplekken en schimmels tot gevolg dan reguliere radiatorverwarming. In de toekomst wordt duurzaam wonen de standaard. Hierin is vloerverwarming een belangrijk element omdat de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. Het is aangetoond dat huishoudens tot wel 20% minder energie verbruiken na de aanleg van een vloerverwarming in vergelijk met de radiatorverwarming.

Waarom is wapening van een cementdekvloer nodig?

Het infrezen van de vloerverwarming in de cementdekvloer wordt vaak gedaan na de wapening van de cementdekvloer. Het is belangrijk dat deze wapening te gebruiken is in combinatie met de vloerverwarming, maar ook met de vloerbedekking die u wilt leggen. Eigenlijk wordt een wapening gebruikt om de cementdekvloer te verstevigen en het risico op krimpscheuren te verminderen. Ook is het mogelijk om de cementdekvloer zwaarder te belasten. Heeft u een wens voor het laten infrezen van vloerverwarming in de cementdekvloer? Dan is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de soort wapening van uw cementdekvloer, het soort vloerverwarming en de vloerbedekking die u gaat (laten) leggen. Deze factoren zijn allemaal met elkaar verbonden.

Vertrouw op een specialist en vraag een offerte aan

Als u het infrezen van vloerverwarming in de cementdekvloer wilt uitbesteden aan een vloerspecialist, dan bent u bij Multi Vloeren Brabant in Boekel op de juiste plaats. Deze vakmensen weten precies wat nodig is om een kwaliteitsvloer op te leveren en werken samen met een betrouwbare partner op het gebied van verwarmingselementen. Bovendien werkt dit bedrijf bewust kleinschalig om een persoonlijke service te kunnen bieden. Zo krijgt u altijd de beste vloer. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan op de website als u het infrezen van de vloerverwarming in de cementdekvloer wilt uitbesteden aan Multi Vloeren Brabant uit Boekel.  

Last Updated on: mei 12th, 2020 at 8:53 am, by


Written by